HBO Max sosește pe 8 martie în România

Despre lansarea platformei HBO Max s-a auzit prima oară la jumătatea lui 2019, iar despre lansarea oficială în Europa, anul trecut.

Iată că a venit momentul ca platforma de streaming HBO GO să fie înlocuită cu HBO Max și în România.

Ce este HBO Max?

HBO Max este un nou serviciu de streaming, care-ți aduce cele mai fascinante povești de la Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network și multe altele, pentru prima dată într-un singur loc.

Cum mă abonez la HBO Max?

Te vei putea abona la HBO Max imediat ce serviciul va fi lansat. Și îți oferim acces imediat la HBO Max dacă ești deja abonat HBO GO.

Ce se va întâmpla cu abonamentul HBO GO?

Odată cu lansarea HBO Max pe 8 martie, contul tău HBO GO va deveni cont HBO Max. Așa că vei avea acces instant la HBO Max dacă ești deja abonat HBO GO. Un motiv în plus să îți creezi un cont HBO GO chiar acum!

Ce se întâmplă dacă te-ai abonat la HBO GO printr-un partener autorizat?

Dacă te-ai abonat la HBO GO printr-unul dintre partenerii noștri, contul tău va deveni HBO Max în momentul lansării. Partenerii noștri te vor contacta în curând pentru a-ți oferi toate detaliile.

Cand se va lansa HBO Max în România?

HBO Max va fi lansat în România pe 8 martie 2022.

Ce se va întâmpla cu canalele de televiziune HBO?

Canalele TV HBO vor putea fi urmărite și după lansarea HBO Max. Dacă ai acces atât la un cont HBO GO, cât și la canalele de televiziune HBO, te poți bucura de întreaga ofertă HBO – și chiar mai mult! – începând cu 8 martie. Partenerii noștri îți vor da în curând toate detaliile în acest sens.

Este nevoie să descarc o nouă aplicație în telefon?

Da. Odată cu lansarea HBO Max, aplicația HBO Go nu va mai funcționa și vei fi îndrumat să descarci noua aplicație HBO Max. Te așteaptă o mulțime de informații interesante!

Cât va costa abonamentul HBO Max?

Pentru a sărbători lansarea HBO Max, abonații noi și cei existenți beneficiază de o ofertă extraordinară: reducere de 33% la abonament – pe perioadă nelimitată! 4,99 € 3,30 €/lună

Cât timp și unde este valabilă promoția?

Atât timp cât îți păstrezi abonamentul. Oferta este valabilă doar pe HBOMax.com și prin partenerii selectați, până pe 31 martie 2022. Reducerea de 33% se menține pe întreaga durată a abonamentului și se aplică doar prețului abonamentului lunar, care poate suferi modificări de-a lungul timpului. Prețul redus este de 3,30 € (prețul standard este 4,99 €). Clienții pot renunța la abonament în orice moment.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *