You are currently viewing HBO Max devine Max
HBO Max logo

HBO Max devine Max

La mai puțin de 2 ani de la lansarea în România, platforma de streaming HBO Max va deveni Max.

Noua platforma, ce va integra nu doar conţinutul HBO, ci şi pe cel al Discovery şi Eurosport (care anul acesta are drepturile pentru Jocurile Olimpice), intenție anunțată încă din august 2022.

„Max este platforma de streaming a Warner Bros. Discovery şi duce mai departe moştenirea noastră îndelungată din Europa, reunind o gamă incredibilă de divertisment a platformelor şi televiziunilor noastre, toate într-un singur loc.

Conţinutul de neegalat pe care o să îl avem pe Max – de la “Casa Dragonului” la Jocurile Olimpice Paris 2024 şi multe altele – permite ca, indiferent de starea de spirit sau de ocazie, Max să fie destinaţia pentru orice preferinţă, oricând.”

JB Perrette, CEO & President of Global Streaming & Games la Warner Bros. Discovery, a anunţat lansarea Max la festivalul TV Series Mania

„Max este platforma de streaming care va oferi oricărei persoane din familie, de la cei mai tineri la seniori, conţinutul pe care îl aşteaptă. Seriale, blockbustere, emisiuni de divertisment, reality şi lifestyle, acţiune, desene animate, documentare, sport live, nu va exista niciun gen care să nu fie pe Max. Numărul de ore disponibil pe platformă va fi de peste două ori mai mare decât până acum.

Mă bucur foarte mult să anunţ că România este prima ţară din regiunea noastră în care Max va avea disponibilă şi o opţiune de abonament care include publicitate. Cu această noutate, le oferim o opţiune celor care vor să urmărească miile de ore de conţinut de pe Max la un cost mai mic al abonamentului şi, în acelaşi timp, deschidem noi oportunităţi prin care partenerii noştri de business şi branduri de top din România se pot asocia direct cu titlurile şi conţinutul nostru.”

Andrei Grigorescu, Group Vice President Commercial CEE & AdSales MENAT la Warner Bros. Discovery, spune
Ce este Max?

Max aduce împreună tot ceea ce îți place de la HBO Max – inclusiv Warner Bros., Cartoon Network și Universul DC – cu evenimente sportive live de neratat și branduri populare precum Discovery, TLC și HGTV. În plus, vei putea urmări fiecare moment al Jocurilor Olimpice Paris 2024 cu fiecare tip de abonament Max!

Care este diferența dintre Max și HBO Max?

Pe lângă noile funcționalități, cum sunt personalizarea și căutarea optimizate, beneficiezi de o colecție extinsă de titluri de neratat dintr-o mare varietate de genuri, de la polițiste, documentare, show-uri de tip reality, culinare, pentru casă și familie. Adaugă la toate acestea evenimente sportive unice – și chiar că ai atât de multe de văzut indiferent de starea ta de spirit!

Am HBO Max. O să am Max?

Da! Toți abonații HBO Max primesc automat acces la Max.

Cum mă înregistrez la Max?

Îți poți face cont pe max.com începând cu momentul lansării sau prin intermediul tuturor magazinelor mari de aplicații. Max va fi disponibil și prin intermediul unei serii de furnizori, ale căror detalii le poți găsi pe site la lansare.

Unde este disponibil Max?

În acest moment, Max este disponibil în Statele Unite și 39 de țări din America Latină. Lansarea Max în România va avea loc în luna mai, iar ulterior Max va fi disponibil în multe alte țări.

Când va fi disponibil Max în România?

Max va fi lansat pe 21 mai, atât în România, cât și în  Ungaria, Republica Cehă, Slovacia, Bulgaria, Croaţia, Slovenia, Serbia, Muntenegru, Bosnia şi Herţegovina şi Macedonia de Nord.

Ce dispozitive vor fi compatibile cu Max?

Max va fi disponibil pe telefoane mobile, tablete, computere, televizoare, playere de streaming, set-top box și console de jocuri.

This Post Has One Comment

  1. Claudia

    Sunt extrem de entuziasmat de lansarea platformei de streaming HBO Max in Romania! Astept cu nerabdare sa pot accesa continutul divers si de calitate al acestei platforme, care va include nu doar productiile HBO, dar si pe cele ale Discovery si Eurosport. Max va fi destinatia perfecta pentru orice preferinta, fie ca esti in cautarea divertismentului, a documentarelor sau a sporturilor live. De asemenea, ma bucur sa aflu ca Romania este prima tara din regiunea noastra care va avea acces la Max, inclusiv la optiunea cu publicitate, oferind astfel mai multe oportunitati atat pentru noi, cat si pentru partenerii nostri. Asadar, fii gata sa te alaturi universului Max si sa te bucuri de tot ceea ce iti place, acum intr-un singur loc!

Lasă un răspuns