You are currently viewing Este oficial! Nu vor mai exista build-uri noi de Windows 10 Mobile
Windows 10 Mobile

Este oficial! Nu vor mai exista build-uri noi de Windows 10 Mobile

La scurt timp după lansarea actualizării din toamna trecută a Windows 10, cunoscută sub numele Fall Creators Update, Microsoft a renunțat complet la a mai lansa build-uri noi pentru Windows 10 Mobile.

Deși oficial, Windows 10 Mobile are suport până în Decembrie 2019, nu mai este o noutate faptul că Microsoft a încetat să mai adauge funcții noi variantei de mobil a celebrului său sistem de operare.

Recent au apărut niște tweet-uri ce confirmă intenția Microsoft de a nu  mai lansa build-uri noi clienților înscriși în programul Windows Insider ce dețin un telefon cu sistemul de operare Windows 10 Mobile.

Practic, de acum încolo cei care sunt în Fast Ring, nu vor mai primii altceva decât câteva versiuni noi de aplicații Microsoft spre testare din Microsft Store cât și câteva cumulative updates (ce să repare erori minore ale sistemului de operare).

Așadar, ar fi bine să vă gândiți să treceți la telefoane cu sistem de operare Android sau iOS ce oferă mult mai multe actualizări, funcții noi și o gamă mult mai variată de aplicații față de cele pe care le puteți găsi în Microsoft Store.

Lasă un răspuns