You are currently viewing Cel mai benefic laptop Huawei din 2022: care MateBook este bun pentru tine? 
Phone connected to laptop

Cel mai benefic laptop Huawei din 2022: care MateBook este bun pentru tine? 

Laptopurile din coada MateBook de la Huawei nu folosesc doar aspect asemănător; multe dintre ele împărtășesc specificații similare. Aceste asemănări pot crea o procedură complicată pentru clienții nedumeriți cu privire la care model este bun pentru ei.

Ca noroc pentru Huawei, Microsoft și Intel au anunțat că vor continua să furnizeze actualizări ale sistemului software și drivere noi pentru trucurile Huawei care utilizează tehnologiile acestor companii. Lucrurile ar putea fi mai benefice pentru Huawei, deoarece guvernul Statelor Unite a semnalat că va aduce în discuție interdicția care împiedică firmele să furnizeze sisteme hardware și software de computer către Huawei. 

Huawei oferă oferte de laptopuri în 2022, după evenimentul de vânzări de la sfârșitul anului. Dacă doriți să cumpărați un notebook și nu puteți găsi încă unul, vă uitați într-adevăr la aceste oferte laptopuri Huawei. Pun pariu că poți găsi o opțiune mult mai potrivită pentru tine, care să corespundă și bugetului tău. Huawei a pus valorile pe următoarele notebook-uri Huawei. Să aruncăm o privire la cele mai bune caracteristici ale acestora.

Huawei MateBook X Pro

MateBook X Pro exclusiv Huawei pe care l-am revizuit în ultimii doi ani, cel mai avansat MateBook X Pro, nu este la fel de productiv ca predecesorul său din 2018. Cu toate acestea, este un laptop benefic. Pentru 1,899 EUR (doar aproximativ 2.265,91 USD), MateBook X Pro oferă un ecran frumos de 13,9 inchi, 3:2, o experiență completă de tastatură și touchpad, durată de viață a bateriei și un SSD rapid.

Huawei MateBook D 

Pornind de la 621 USD, Huawei MateBook D costă mai mult de 300 USD, mai ieftin decât majoritatea asemănărilor sale. Și deși are o unitate centrală de procesare AMD care nu oferă vitezele verificate în MateBook-urile bazate pe Intel, marca sa solidă de viață a bateriei (9:16) depășește gradul de 6:15 de la MateBook 13 și nu este atât de departe de nemulțumirea proaspătă a MateBook X Pro de 9:55.

Huawei MateBook 13

MateBook 13 de 2,91 lire, 11,3 x 8,3 x 0,6 inci este cel mai ușor MateBook. Cel de 2,93 lb. MateBook X Pro nu este cu mult în urmă, deși cea mai așteptată dintre aceste mașini, cea de 3,41 lb. livre MateBook D, este cu jumătate de kilogram mai grav decât MateBook 13.

Sper că veți găsi cea mai bună potrivire în aceste oferte de laptopuri Huawei 2022.

Lasă un răspuns