You are currently viewing DIGI Spania se pregătește de viteze de până la 50 Gbps pe fibră optică
DIGI pentru familia ta

DIGI Spania se pregătește de viteze de până la 50 Gbps pe fibră optică

În septembrie 2021, operatorul DIGI anunța viteze de internet prin fibră optică de 10 Gbps atât pentru piața din Spania, cât și pentru cea din România.

La 2 ani după aceste anunțuri, DIGI a investit puternic în extinderea serviciului în Spania, în timp ce în România, cel puțin momentan, pare a fi trecut pe ”linie moartă”.

Acest lucru este oarecum justificat atât de tarifele mai mari ale abonamentelor în Spania, cât și de investiția în dezvoltarea rețelei 5G din România, dar și a noilor rețele: DIGI.Mobil Portugalia și DIGI.Mobil Belgia.

Astăzi, DIGI Spania anunță printr-o postare pe pagina Linkedin că au început testele pentru viteze de până la 50 Gbps pe fibră optică.

Suntem foarte bucuroși să anunțăm că la DIGI testăm cel mai rapid serviciu de fibră din lume, cu viteză de până la 50 Gbps. 😊

Ne angajăm să oferim clienților noștri cea mai recentă tehnologie disponibilă și cea mai înaltă calitate, astfel încât rețeaua noastră este deja pregătită să ofere acest serviciu în viitor.

Suntem primul operator din Spania care lansează serviciul de fibră cu până la 10 Gbps, PRO-DIGI, în 2021. Acum facem încă un pas.

Acesta este încă unul dintre #TheAdvantagesOfGoingPorLibre 💙 #LaFibraMasRapidadelMundo #PRODIGI #MaximaVelocidad #FibraDIGI

se arată în postarea de pe Linkedin

Lasă un răspuns