Este un produs fără precedent pentru piața rezidențială de acolo, în contextul în care cei 4 concurenți oferă acum doar internet prin fibră cu o viteză maximă de UN GigabiT pe secundă, adică de 10 ori mai mică decât viteza Digi.

Prețurile sunt și ele imbatabile.

Cu 30 de euro pe lună, oferta operatorului român este la jumătate față de cele mai mici tarife ale marilor operatori din piața locală. Pe lângă cea mai mare viteză de internet prin fibră de pe piața spaniolă, Digi garantează și o conexiune Wi-Fi de până la 6 Gigabiți pe secundă între diferite dispozitive.

Operatorul român este compania de telefonie și internet cu cea mai mare creștere a numărului de clienți în Spania.

Are deja trei milioane de clienți, dintre care 2,6 milioane sunt de telefonie mobilă, 325 de mii de internet prin fibră și peste 110 mii de clienți de telefonie fixă. Digi are în Spania peste 3.000 de angajati.

”Am lansat Pro Digi, un produs nou și inovator în Spania, care va permite clienților noștri să beneficieze de cel mai rapid internet, de pana la 10 Gbps și va îmbogăți semnificativ experiența în ceea ce privește lucrul la distanță, colaborare, cursuri online, gaming, precum și accesul la conținut video de foarte mare calitate.”

Cătălin Neagoe, director adjunct DIGI Spania:

În plus, ceea ce este foarte important, routerul pe care îl oferim este unul de ultimă generație, WIFI 6, ceea ce le permite să conecteze multe dispozitive în același timp, care vor accesa internetul și serviciile online cu o viteză mult îmbunătățită.

Fibra Pro-Digi folosește o tehnologie de ultimă generație care ne permite să fim primul operator din Spania care aduce în casa clienților săi o conexiune la internet cu viteze de până la 10 Gigabiți pe secundă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *