You are currently viewing DIGI.Mobil lansează eSIM
DIGI.Mobil eSIM

DIGI.Mobil lansează eSIM

DIGI.Mobil a anunțat astăzi lansarea în România a tehnologiei eSIM, devenind astfel al treilea operator telecom din țara noastră ce dispune de o astfel de tehnologie, după orange și Vodafone.

Cartela eSIM este o cartelă digitală prin care te poți conecta la rețeaua mobilă fără să mai ai nevoie de un SIM fizic, mai multe detalii găsiți aici.

Activarea cartelei eSIM este simplă și rapidă și beneficiezi de aceeași securitate ca la o cartelă SIM clasică.Clienții care doresc să beneficieze de această tehnologie inovatoare pot obține cartela digitală eSIM direct de la reprezentanții companiei, din rețeaua de magazine DIGI sau o pot activa oricând online, dacă dețin un echipament compatibil cu funcția eSIM și efectuează activarea prin intermediul unei conexiuni wi-fi. Utilizatorii care optează pentru eSIM vor primi un cod QR, respectiv instrucțiunile de creare și activare a profilului în telefon. După încheierea procesului de activare a cartelei digitale, utilizatorii trebuie să se asigure că setările pentru serviciile de date VoLTE și VoWiFi sunt active pe noul profil eSIM.

La contractarea serviciului de telefonie mobilă DIGI, clienții vor putea alege între cartela SIM, în format fizic, și eSIM, putând, ulterior, să înlocuiască SIM-ul cu eSIM, în funcție de preferințe. Primul eSIM este oferit gratuit, iar înlocuirea acestuia cu o altă cartelă digitală implică o taxă în valoare de 5 lei (TVA inclus).

Cum activezi cartela eSIM de la DIGI.Mobil?

1. Intră în Contul Digi.ro secțiunea MOBIL și acceseză Schimbă în eSIM.
2. Acceseză Continuă, pentru a schimba cartela actuală în cartelă eSIM.
3. Vei primi un SMS cu un cod de confirmare. Nu uita să urmezi toate recomandările!
4. Introdu codul primit prin SMS pe numărul de telefon pe care urmează să configurezi eSIM-ul.
5. Scanează codul QR primit, utilizând camera dispozitivului tău pe care vrei sa activezi eSIM.
6. eSIM-ul este activat, iar cartela fizică a fost dezactivată. Verifică setările telefonului tău și bucură-te de noua tehnologie eSIM.

Lasă un răspuns