You are currently viewing Vodafone România a lansat serviciul One Number
Vodafone One Number

Vodafone România a lansat serviciul One Number

Vodafone România a introdus în ultima săptămână noul serviciu Vodafone One Number, echivalentul lui Number Share de la Orange.

Vodafone One Number îţi permite să partajezi datele, minutele şi SMS-urile cu alte dispozitive, de la un ceas inteligent la tabletă. Poţi suna pe cineva de pe smartwatch de exemplu. Dacă rămâi fără baterie la telefon poţi efectua apeluri direct de pe smartwatch. One Number este un serviciu care îţi permite să foloseşti acelaşi abonament mobil pe mai multe dispozitive, cu doar 2 euro extra la factura.

Dispozitivele vor funcţiona ca o extensie a telefonului mobil, iar tu vei putea primi sau efectua apeluri şi mesaje direct de pe ele.

Cum funcționează OneNumber?

OneNumber este un serviciu prin care poți utiliza abonamentul tău mobil pe mai multe dispozitive: ceas smart, telefon secundar sau tabletă.
Odată activat un dispozitiv secundar, vei putea:
– să primești apeluri pe toate dispozitivele simultan și să le preiei de pe orice dispozitiv dorești
– să suni de pe toate dispozitivele active cu numărul tău de telefon
– să folosești internetul din abonament pe toate dispozitivele simultan
Poți primi SMS-uri doar pe dispozitivul principal. În schimb, poți trimite SMS-uri de pe oricare dintre dispozitivele secundare.

Care sunt beneficiile OneNumber?

OneNumber îți permite să utilizezi minutele, SMS-urile și datele incluse în abonamentul tău mobil pe un dispozitiv suplimentar, cum ar fi ceasul tău smart, telefonul secundar sau tableta.
Toate aceste beneficii se vor consuma în paralel pe toate dispozitivele pe care le utilizezi și pot genera costuri suplimentare, în cazul în care depășești ce ai inclus în abonament.

Ce tarife am la depășire pentru SIM-ul suplimentar?

SIM-ul suplimentar activat prin OneNumber are beneficiile și tarifele incluse in abonamentul tău. Minutele și SMS-uri se vor consuma în paralel și vor fi tarifate la fel, indiferent de dispozitivul și SIM-ul care le utilizează.
În cazul abonamentelor care au activate pachete de date cu anumite tarife la depășire (de ex: 1 € pentru 5GB), toate dispozitivele vor consuma din pachetul activat.

Cum activez OneNumber?

Poți activa OneNumber:
direct din aplicația My Vodafone, dacă ai cont personal și dispozitive suplimentare cu eSIM
în magazine sau prin intermediul specialistul de cont, dacă ai cont de business și dispozitive secundare cu SIM fizic și eSIM.
Este important de știut că OneNumber poate fi activat doar de titularul contractului.
În cazul în care ai cont personal, iar dispozitivul tău suplimentar funcționează cu SIM fizic, este nevoie să ne faci o vizită într-unul dintre magazinele noastre pentru a-ți ridica SIM-ul.

Pentru cine este disponibil OneNumber?

Serviciul OneNumber este disponibil pentru clienții persoane fizice sau juridice care au un abonament mobil compatibil. Pentru a verifica dacă abonamentul tău este compatibil cu OneNumber:
accesează portalul OneNumber, dacă ești persoană fizică
contactează specialistul de cont sau apelează *222, dacă ești persoană juridică.

Cum dezactivez OneNumber?

OneNumber este disponibil fără o perioadă contractuală minimă și îl poți dezactiva oricând dorești. Pentru a face acest lucru, poți lua legatura cu specialistul de cont sau poți apela *222.

Cum pot să îmi conectez ceasul smart la abonamentul meu existent?

Dacă ai un ceas smart tip celular (4G), compatibil cu eSIM, activează opțiunea OneNumber, apoi instalează eSIM-ul în ceasul smart prin intermediul aplicației ceasului, folosind codul QR al eSIM-ului.
Dacă ai un ceas smart Bluetooth, îl poți conecta direct la telefonul tău, dar nu va funcționa independent de acesta.

OneNumber funcționează și cu eSIM?

Da, cu OneNumber, poți folosi dispozitive suplimentare care funcționează cu eSIM, dar și cu SIM fizic.

Cum procedez dacă dispozitivul cu SIM suplimentar a fost pierdut sau furat?

În această situație, poți bloca dispozitivul printr-un apel la *222, ca acesta să nu poată fi utilizat de alte persoane. Vei putea primi în continuare apeluri pe dispozitivul principal.

SIM-ul suplimentar va funcționa și în roaming?

OneNumber funcționează doar pe teritoriul României. În afara granițelor,  va funcționa doar SIM-ul principal.

Lasă un răspuns