You are currently viewing DIGI.Mobil închide serviciul de cartele preplătite de la 1 iulie
cartela 4G DIGI Mobil

DIGI.Mobil închide serviciul de cartele preplătite de la 1 iulie

DIGI.Mobil a început să își anunțe astăzi clienții prepay, prin intermediul unui SMS, că de la 1 iulie aceștia nu vor mai putea cumpăra cartele noi, iar pe cele existente le vor putea folosi până la 30 septembrie.

MODIFICARI SERVICII PREPLATITE.
Stimate utilizator, incepand cu 1 iulie 2023, serviciile de comunicatii electronice mobile disponibile prin cartelele preplatite vor fi retrase din oferta comerciala Digi. De la aceasta data nu mai pot fi achizitionate cartele noi si nu mai pot fi reincarcate cartelele existente, creditele disponibile putand fi consumate ca atare sau prin achizitionarea extraoptiunilor disponibile, pana cel mai tarziu la 30.09.2023.
Va multumim pentru increderea acordata si va recomandam sa utilizati in continuare serviciile de comunicatii mobile Digi prin intermediul serviciilor postplatite (abonamente), disponibile intr-o oferta larga de servicii, cu tarife incepand de la 2 euro/luna si cu posibilitatea de a va pastra acelasi numar de telefon.
Informatii suplimentare pot fi obtinute prin apelarea centrului de Relatii cu Clientii la numarul de telefon 0314004401 sau in orice punct de prezenta Digi.
Echipa Digi

Reamintesc faptul că în iulie 2018, operatorul renunța la serviciul de transfer credit. Și tot în 2018, câteva luni mai târziu , au dat acces în rețeaua 4G clienților prepay, fără a oferi vreodată și serviciile VoLTE, VoWiFi, 5G sau roaming.

Un alt serviciu pe care l-au închis 1 an mai târziu a fost DIGI.Oriunde.

Lasă un răspuns