You are currently viewing Cum va funcționa restricția partajării contului Netflix?
netflix logo

Cum va funcționa restricția partajării contului Netflix?

Cei de la Netflix au anunțat de mult timp că nu vor mai permite partajarea contului cu prieteni / rude și că va suprataxa acest lucru.

Recent, compania a anunțat mai multe detalii despre cum va funcționa această restricție.

Netflix le va cere utilizatorilor să se conecteze la Wi-Fi dintr-o singură locaţie, care va fi setată drept locaţia principală.

Vor fi utilizate informații precum adrese IP, ID-urile dispozitivelor și activitatea contului pentru a determina dacă un dispozitiv conectat la locația principală.

De asemenea, utilizatorilor li se va impune să deschidă aplicația sau site-ul Netflix din locul respectiv și să vizioneze ceva, cel puțin o dată la 31 de zile. Nerespectarea acestei reguli va duce, automat, la blocarea dispozitivelor. În cazul în care unul sau mai multe dispozitive au fost blocate incorect, utilizatorii sunt nevoiţi să contacteze reprezentanţii Netflix.

Cei care doresc să vizioneze Netflix pe un televizor inteligent al hotelului, laptopul companiei şi nu numai, pot solicita un cod temporar, în momentul conectării. Acest lucru le va oferi acces la cont timp de șapte zile consecutive.

Lasă un răspuns