SkyShowtime se lansează pe 14 februarie

Platforma de streaming SkyShowtime s-a extins recent în Europa și își anunțase de ceva timp intenția de a intra și pe piața din România.

Acum există și o dată oficială de lansare, și anume 14 februarie. Tot la această dată, platforma se va mai lansa și în Albania, Cehia, Ungaria, Kosovo, Macedonia de Nord, Polonia și Slovacia.

”SkyShowtime oferă o listă de conținut incredibil. Suntem mândri să le oferim noilor noștri clienți din Europa Centrală și de Est acces nou și exclusiv la cele mai recente seriale și la cele mai mari blockbustere produse de studiouri emblematice și de renume mondial, precum și la programe locale și originale care vor rezona cu publicul nostru”

afirmă Gabor Harsanyi, Director General Regional pentru Europa Centrală și de Est la SkyShowtime.

În România, prețul abonamentului va fi de 3,99 euro pe lună.

Platforma SkyShowtime va fi disponibilă direct pentru clienți prin intermediul site-ului: www.skyshowtime.com și prin aplicația SkyShowtime disponibilă pentru Apple iOS, tvOS, dispozitivele Android, Android TV, Google TV și LG TV.

„Am încredere că noul nostru public din Europa Centrală și de Est se va bucura de gama extraordinară de seriale și filme pe care le oferim la un preț avantajos. De asemenea, ne face o mare plăcere să readucem în Europa Centrală și de Est seriale îndrăgite cu scenarii originale”

a declarat Monty Sarhan, CEO-ul SkyShowtime.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *