You are currently viewing Cum primești 50.000 MB bonus de la Vodafone?
vodafone viitor

Cum primești 50.000 MB bonus de la Vodafone?

În perioada 13 decembrie 2017 – 15 februarie 2018, Vodafone oferă gratuit 50.000 MB bonus pentru clienții prepay. Iată cum poți beneficia de acest bonus.

Toți cei care dețin o Cartelă Vodafone își pot activa gratuit până la 15 februarie 2018, un bonus de 50.000 MB de internet.

Pentru asta trebuie să aibă o ofertă națională de minimum 5 euro credit activă pe cont. Bonusul poate fi activat exclusiv din aplicația My Vodafone, începând cu versiunea 4.4 pentru telefoanele cu sistem de operare Android și începând cu iOS 8 pentru iPhone.

Bonusul Net Primești 50.000 MB este independent de alte bonusuri din campania Net Folosești, Net Primești și are valabilitate 30 de zile. După expirarea perioadei de valabilitate se mai poate activa încă o dată dacă te afli în perioada menționată mai sus.

Dacă pe cont există și alte bonusuri active, se va consuma primul, cel cu valabilitatea cea mai mică. Toate bonusurile de internet se consumă înaintea beneficiilor din ofertă.

This Post Has 2 Comments

 1. adrian rotaru

  Intre timp abonatii vodafone ce au? Nu stiu exact cum mai stau lucrurile acum cu abonatii vodafone. Dar eu dupa aproape zece ani de contract cu ei nu am primit beneficii mai bune decat cei ce foloseau o singura data o cartela prepay dupa care puteau schimba operatorul. Cu alte cuvinte Vdf a dat cu piciorul unui abonat cu vechime numai pentru a nu ii oferi o oferta la fel de buna precum cele existente ptr cartelele preplatite. Pentru mine strategia lor nu are sens.

  1. Madalin

   Întotdeauna abonații operatorilor mari, fie că e vorba de orange, Vodafone sau Telekom, au avut mai puține beneficii decât clienții prepay. Și asta din următoarele motive:
   1. Abonații au contracte pe 1 sau 2 ani prin care sunt obligați să cotizeze lunar o anumită sumă de bani operatorului cu care a încheiat contract. Ei reprezintă un venit garantat cel puțin pe perioada minimă contractuală.
   2. Clienții prepay pot cumpăra o cartelă / extraopțiune acum și una peste 6 luni de exemplu. Acești clienți nu mai reprezintă un venit garantat și trebuie motivați prin diferite oferte bonusuri să reîncarce periodic.
   3. Abonaților li se oferă telefoane la prețuri reduse în detrimentul minutelor și a traficului de internet incluse.

   Abonatul are dreptul (în general) să renegocieze contractul abia aproape de expirarea perioadei contractuale.

   Singurul operator la care abonamentele au mai multe beneficii decât cele din oferta prepay este Digi.Mobil, unde servicii ca 4G sau roaming internațional sunt exclusive abonaților.

Lasă un răspuns