Ce prețuri vor avea abonamentele Disney Plus în România?

Disney Plus va sosi și în România, pe data de 14 iunie, iar utilizatorii vor putea accesa filmele și seriale din francize ca Star Wars și Marvel fără să mai apeleze la soluții VPN sau torrente. Prețul standard al unui abonament este de 30 de lei lunar, un preț destul de mic și tentant comparativ cu ofertele din ce în ce mai costisitoare oferite de Netflix. Oricum, pentru lansarea în România, Disney Plus are și o ofertă specială odată ce te înregistrezi pe platformă.

Este vorba despre un plan pe 12 luni la prețul unuia pe 8 luni. Astfel, cei care se înregistrează din timp vor putea beneficia de o reducere care le aduce costul unui abonament pe un an la 240 de lei. Un prieten a realizat un calcul, iar rezultatul este următorul: Comparativ cu prețul standard de 30 de lei pe lună, reducerea, adică 240 de lei, înseamnă un cost lunar de 20 de lei, un cost foarte apropiat de taxele percepute pentru utilizarea lui HBO Max și Amazon Prime. Pare o ofetă tentantă, iar dacă împarți abonamentul cu mai mulți poți ajunge să dai chiar și 5 lei de căciulă lunar, cam cât obișnuia să fie o cafea la 5 to go.

Pașii sunt foarte simpli. Întâi trebuie să intri pe pagina serviciului de streaming, adică aici. Te înregistrezi cu adresa de email, iar pe 14 iunie, adică ziua lansării Disney Plus în patria noastră, vei primi link-ul necesar activării ofertei de 240 de lei pe un an. ATENȚIE! Ai timp până pe data de 13 iunie 2022ora 23:59 (ca la facultate) să te înregistrezi pe Disney Plus pentru a fi eligibil. Apoi, după ce primești link-ul, ai timp până pe 26 iunie să-l activezi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *