You are currently viewing Cartelele preplătite Zapp vor fi înlocuite cu cartele Telekom
zapp logo

Cartelele preplătite Zapp vor fi înlocuite cu cartele Telekom

După mai bine de 8 ani de la cumpărarea Telemobil (Zapp) de către Cosmote (actualul Telekom), pe 30 iunie 2009, se încheie procesul de fuziune .

Pe 1 decembrie 2017 compania Telemobil va fi fuzionat prin absorbție de către Telekom România Mobile și implicit serviciile Zapp vor deveni nefuncționale.

Compania Telemobil își anunță prin intermediul site-ului Zapp, puținii clienți prepay rămași în rețea, că din 1 decembrie , SIM-urile Zapp vor fi dezactivate.

Însă aceștia vor putea opta pentru restituirea creditul avut pe SIM-ul Zapp sau pentru primirea unei cartele Telekom, pe care li se vor transfera beneficiile și creditul avut la data de 30 noiembrie, împreună cu un bonus de 5 euro.

Clienții au la dispoziție 30 de zile pentru a recupera creditul neconsumat într-o formă sau alta. Pentru asta, ei trebuie să se prezinte într-un magazin Telekom cu SIM-ul Zapp.

Istoria completă a acestui operator o puteți afla aici.

This Post Has 4 Comments

  1. costinred

    A fost frumos cu Zapp… Am avut telefon mobil pana anul 2013, când s-a inchis. Am păstrat doar numărul de mobil. Este în Vodafone. În Ploiești l-am transferat. Prima data am fost la un magazin Vodafone. Acolo biata angajata și nepriceputa, susținea ca nu se poate face portarea. Am fost la alt magazin, acolo au dat dovada ca sunt culți și ca nu degeaba sunt angajati.

      1. Constantin Andronic

        Am citit. Multumesc frumos!

Lasă un răspuns