You are currently viewing Apple iPad Pro 2018 va avea procesorul A11X Bionic
apple ipad pro

Apple iPad Pro 2018 va avea procesorul A11X Bionic

Noua tabletă iPad Pro de la Apple ce va fi lansată anul viitor ar urma să vină echipată cu procesorul A11X Bionic.

 Conform strategiei celor de la Apple, viitoarea generație de tablete iPad Pro va veni echipată cu un procesor similar celui de pe ultimele sale telefoane lansate: iPhone 8 și iPhone X.

Dacă telefoanele iPhone 8 și iPhone X vin echipate cu procesorul hexa-core Apple A11 Bionic , tableta iPad Pro 2018 va beneficia de un procesor octa-core Apple A11X Bionic, bazat pe o tehnologie de 7 nm, dezvoltat de compania TSMC din Taiwan.

Când Apple a lansat noile telefoane iPhone 8 și iPhone X, au prezentat procesorul Apple A11 Bionic. Acest procesor hexa-core pe arhitectură ARM 64-bit este cu 25% mai rapid decât precedentul procesor Apple A10 Fusion, iar eficiența nucleelor este cu 70% mai mare.

Procesorul Apple A11X Bionic va avea 2 nuclee în plus și va fi bazat pe o tehnologie cu 3 nm mai mică față de actualul procesor.

De asemenea, se zvonește cum că noua tabletă iPad Pro va veni cu recunoaștere facială și se va renunța la butonul Home, la fel ca în cazul modelul de iPhone ce marchează aniversarea a 10 ani de la lansarea primului model.

Spre deosebire de iPhone X, noua tabletă nu va veni cu ecran OLED costisitor, ci cu unul LCD.

This Post Has One Comment

  1. Gigel

    Foarte bine. La mai multe.

Lasă un răspuns