You are currently viewing Apple a lansat iOS 17.1 Beta 2
apple logo

Apple a lansat iOS 17.1 Beta 2

După Beta 1, versiunea iOS 17.1 Beta 2 nu a întârziat să apară.

Apple a lansat astăzi cea de-a doua versiune Beta a iOS 17.1. Iată ce noutăți aduce:

Opțiunea StandBy Display

Apple a adăugat noua opțiune Display în meniul StandBy din Configurări și permite stingerea ecranului:

  • automat
  • după 20 de secunde
  • niciodată

Funcția existentă Night Mode care adaugă o nuanță roșie și estompează ecranul a fost mutată în această secțiune, la fel și comutatorul Motion to Wake. Secțiunea Afișare înlocuiește, de asemenea, comutatorul Always On, care limita oprirea inteligentă a ecranului.

Tonuri de apel și tonuri de text

iOS 17.1 Beta 1 a eliminat peste 20 de tonuri de apel și tonuri de text ce au fost adăugate odată cu lansarea iOS 17, dar au fost reintroduse.

Noile tonuri de apel includ: Arpeggio, Breaking, Canopy, Chalet, Chirp, Daybreak, Departure, Dollop, Journey, Kettle, Mercury, Milky Way, Quad, Radial, Scavenger, Seedling, Shelter, Sprinkles, Steps, Storytime, Tease, Tilt, Unfold, și Valley.

Tonul de apel implicit a rămas Reflection.

În comparație cu tonurile de apel vechi, multe dintre noile tonuri de apel sunt mai lungi și sună mai modern. Apple a mutat toate tonurile de apel anterioare în secțiunea „Classic”, astfel încât acestea să fie în continuare accesibile pentru cei care preferă opțiuni precum Illuminate, Night Owl, Constellation și Twinkle.

Există mai mult de 10 tonuri de text noi care pot fi folosite pentru mesajele text primite, mesajele vocale, alertele de e-mail primite, alertele de memento și multe altele.

Limită de încărcare de 80%

Cu modelele iPhone 15, Apple a adăugat un comutator care împiedică dispozitivele să se încarce peste 80% pentru a menține bateria sănătoasă pentru o perioadă mai lungă de timp. În versiunea beta anterioară, iPhone-ul ignora această setare și se încărca peste 80%, dar asta nu se mai întâmplă după a doua versiune beta.

Lasă un răspuns