You are currently viewing ASUS Republic of Gamers a anunțat consola portabilă ROG Ally cu procesor AMD Ryzen Z1

ASUS Republic of Gamers a anunțat consola portabilă ROG Ally cu procesor AMD Ryzen Z1

ASUS Republic of Gamers (ROG) a anunțat disponibilitatea consolei portabile de gaming ROG Ally în configurație cu procesorul AMD Ryzen™ Z1, adăugând astfel în gamă o variantă mai accesibilă. Noul model oferă o performanță excelentă în jocurile rulate în timpul deplasărilor. Exceptând procesorul, dispozitivul utilizează șasiul, ecranul, stocarea și sistemul de răcire regăsite în versiunea mai puternică ROG Ally echipată cu Z1 Extreme.

Ce vom găsi în articol?

Perfectă pentru gaming în deplasare

ROG Ally are un procesor nou de la AMD. Construit pe arhitectura Zen 4, Ryzen Z1 dispune de șase nuclee și 12 thread-uri, fiind asociat cu unitățile de procesare grafică RDNA 3, cu suport complet pentru tehnologiile AMD de upscaling, precum FSR și RSR, pentru o performanță excepțională de gaming.

În afară de noul procesor, Ally bazat pe Z1 folosește aceleași componente ca modelul cu Z1 Extreme. Sistemul termic Zero Gravity cu două ventilatoare, un radiator cu lamele ultra-subțiri și conducte de căldură cu frecare mare, îi permite lui Ally să rămâne rece în orice poziție de utilizare. Ally este echipat și cu 16 GB de memorie LPDDR5 6400 MHz, 512 GB de stocare pe interfață PCIe® Gen 4 și un slot pentru card microSD UHS-II pentru extinderea capacității. Cu suportul WiFi 6E, Ally își păstrează conexiunea stabilă într-un joc multiplayer sau în streaming de la Xbox Cloud Gaming, chiar și în rețelele aglomerate.

Ecranul FHD (1080p) cu rată de reîmprospătare de 120 Hz și suport FreeSync™ Premium le oferă jucătorilor o claritate excepțională a mișcării în jocurile rapide, fără rupturi sau sacadări de cadre, chiar și cazul scăderilor de framerate. La fel ca modelul mai puternic, Ally echipat cu Z1 are un panou cu luminozitate de 500 niți, permițându-le utilizatorilor să se joace chiar și în zone bine iluminate și în exterior. Interfața tactilă permite o navigare fără probleme pe desktopul Windows.

Pentru jucătorii care au nevoie de și mai multă performanță sau care doresc să folosească Ally atât în deplasare, cât și ca un PC dedicat atunci când sunt acasă, Ally se poate conecta la ecosistemul XG Mobile cu GPU extern. XG Mobile oferă atât porturi USB-C suplimentare și ieșiri video, precum și puterea unui GPU NVIDIA GeForce RTX™ 4090 de Laptop, transformând Ally dintr-un dispozitiv de gaming portabil într-o adevărată mașină capabilă să ruleze jocuri AAA la setările maxime.

Biblioteci vaste de jocuri

Consola potabilă ROG Ally este special concepută pentru sistemul de operare Microsoft Windows și este capabilă să ruleze toate jocurile pe orice platformă. ROG a colaborat cu Microsoft, cu editorii și studiourile de jocuri asigurându-se că jucătorii care folosesc Ally au cea mai bună experiență posibilă. Ally oferă suport complet pentru Steam, aplicația EA, Xbox Game Pass, Epic Games Store, GOG și alte biblioteci de jocuri, fiind alături de jucători, indiferent de unde și-ar descărca jocurile.

ROG Ally este livrată cu un cod Xbox Game Pass Ultimate valabil pentru 3 luni, oferind jucătorilor acces la sute de titluri imediat cum e scoasă din cutie. Jucătorii pot accesa în mod gratuit jocuri AAA, precum Starfield, din prima zi sau să descopere alte titluri uimitoare din vasta bibliotecă Xbox Game Pass Ultimate.

Lasă un răspuns