You are currently viewing A fost lansat noul portofoliu de desktopuri HP Z Book

A fost lansat noul portofoliu de desktopuri HP Z Book

HP Inc. a anunțat noua gamă de stații grafice performante Z Book, concepute pentru a redefini posibilul  în cadrul fluxurilor de lucru complexe. HP avansează în gestionarea forței de muncă hibride cu HP Anyware Remote System Controller, un dispozitiv care oferă departamentelor IT capacitatea de a gestiona de oriunde dispozitivele de înaltă performanță.

În industrii precum mass-media, divertisment, știința datelor și inginerie, fluxurile de lucru complexe înseamnă presiune a timpului și putere de calcul sporită pentru a obține mai rapid rezultate. De asemenea, e nevoie de interacțiune cu echipe aflate la distanță și de instrumente care să spargă limitele creativității și să ofere rezultate mai precise. Noile desktopuri Z4, Z6, Z8 și Z8 Fury, echipate cu procesoare Intel®, oferă echilibrul scalabil între CPU și GPU necesar pentru a alimenta noi niveluri de viteză, precizie și creativitate.

„Expertiza HP, împreună cu puterea oferită de Intel și NVIDIA, oferă performanța, scalabilitatea și securitatea de care clienții noștri au nevoie pentru a răspunde sarcinilor în continuă evoluție”

a declarat Jim Nottingham, vicepreședinte și director general în cadrul HP.

„Intel® și HP Z Book reprezintă viitorul sistemelor de calcul de înaltă performanță”

„Cu Intel® Xeon® W, utilizatorii se pot aștepta la performanțe revoluționare, funcții de securitate avansate și scalabilitatea de care au nevoie pentru a face față celor mai solicitante sarcini de lucru.”

a declarat Roger Chandler, vicepreședinte și director general Intel.

Modelul Z8 Fury G5 are 56 de nuclee de procesare și patru plăci grafice high-end. Modelele Z4, Z6, Z8 și noul Z8 Fury oferă o varietate de configurații pentru a răspunde tuturor provocărilor legate de fluxurile de lucru. De la cel mai bine vândut produs, Z4, la performanța superioară oferită de modelul Z8 Fury, gama HP Z Book include o stație grafică potrivită pentru fiecare.

  • Z8 Fury G5 oferă performanțe puternice, cu un nivel optim de răcire și silențiozitate, cu până la 56 de nuclee într-un singur procesor și oferind puterea a patru unități grafice de înaltă performanță și cu 2TB de memorie DDR5.
  • HP Z4 G5 abordează fluxurile de lucru avansate, de la învățare automată la editare video complexă, cu până la 24 de nuclee CPU, două plăci video high-end, până la 512 GB de RAM. Z4 G5 accelerează o gamă largă de aplicații profesionale pentru a avansa fluxurile de lucru intensive și oferă spațiu pentru dezvoltare ulterioară.
  • HP Z6 G5 oferă până la 36 de nuclee de procesare, trei plăci grafice de înaltă performanță și 1 TB de memorie DDR5.
  • HP Z8 G5 este conceput pentru utilizatorii care solicită cel mai mare volum de procesare. Cu o stație grafică cu două socket-uri, proiectată pentru a utiliza Intel Xeon de generația a 4-a, oferă până la 64 de nuclee de sistem și suportă 2 plăci grafice high-end cu 1TB de memorie DDR5.

HP Anyware Remote System Controller le oferă administratorilor IT un tablou de bord unic. Prin intermediul unei singure interfețe, administratorii IT pot gestiona o flotă de dispozitive, pot accesa informații securizate despre sistem, pot primi rapoarte și pot dezvolta proiecții pentru a-și optimiza infrastructura și a rezolva problemele înainte ca acestea să-i afecteze pe utilizatori. HP proiectează acest sistem de hardware și software pe baza standardelor de securitate din industrie, a unor teste extinse, a evaluărilor din partea unor terți și a certificărilor,  pentru a asigura o securitate maximă.

Disponibilitate

  • Modelele HP Z4, Z6, Z8, Z8 Fury G5 vor fi disponibile în România începând cu luna aprilie.

HP Anyware Remote System Controller este așteptat în această primăvară.

Lasă un răspuns