You are currently viewing Lansarea Windows 12 este confirmată de un document de la Intel

Lansarea Windows 12 este confirmată de un document de la Intel

Windows 11 pare că nu va avea o carieră la fel de lungă ca predecesorul Windows 10, documentația atribuită unei familii de procesoare Intel așteptată pentru lansare anul viitor precizând și suport pentru Windows 12.

Atât Intel, cât și Microsoft par să se pregătească pentru Windows 12, încă neanunțat. @leaf_hobby, cunoscut pentru că a dezvăluit specificațiile complete ale cipurilor Intel Xeon înainte de lansare, a publicat detalii despre platforma desktop Intel Meteor Lake. Intel menționează pe plan intern că procesoarele sale de nouă generație vor suporta Windows 12.

În timp ce tweet-ul a fost șters de atunci, VideoCardz notează că Meteor Lake este de așteptat să includă 20 de benzi PCIe Gen5 și suport pentru Windows 12. Intel a refuzat să comenteze despre scurgerea de informație. De asemenea, Microsoft a refuzat să comenteze rapoartele despre Intel care se pregătește să accepte Windows 12.

Deși Microsoft nu a anunțat niciun plan pentru Windows 12, există deja semne că se caută versiuni viitoare de Windows pentru a integra funcții bazate pe inteligență artificială.

„Pe măsură ce începem să dezvoltăm versiuni viitoare de Windows, ne vom gândi la alte locuri în care AI ar trebui să joace un rol natural în ceea ce privește experiența”

a declarat Yusuf Mehdi, șeful de marketing pentru consumatori la Microsoft, într-un interviu pentru The Verge la începutul acestei săptămâni.

Dacă Microsoft plănuiește într-adevăr ca următoarea sa versiune de Windows să utilizeze AI pe scară largă, ar trebui să lucreze îndeaproape cu parteneri hardware precum Intel și AMD pentru a optimiza cipurile care pot face față sarcinilor de lucru AI. Asta ar putea explica de ce Intel menționează deja Windows 12 intern.

Lasă un răspuns