Xiaomi Mi 11, primul telefon echipat cu procesorul Qualcomm Snapdragon 888 5G

Xiaomi, lider global în tehnologie, marchează o nouă premieră. Seria flagship Mi 11, care se va lansa în curând, va fi prima din întreaga lume echipată cu noul procesor Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G.

Acesta tocmai a primit un scor de 735439 de puncte pe AnTuTu, urcând pe primul loc în topul celor mai bune procesoare. 

Lansat pe 1 decembrie, Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G duce mai departe inovația 5G, performanțele AI, fotografia, precum și multe alte experiențe premium destinate utilizatorilor săi.

Noul procesor al celor de la Qualcomm este construit pe cea mai avansată tehnologie de 5 nm, permițând astfel cea mai bună performanță cu cel mai mic consum energetic.

Qualcomm® Kryo™ 680 oferă cu până la 25% mai multă performanță CPU-ului, comparativ cu generația anterioară și poate atinge frecvențe de până la 2.84 Ghz. De asemenea, este primul procesor comercial bazat pe Arm Cortex-X1.

GPU-ul Qualcomm® Adreno™ 660 oferă cel mai mare salt al performanței, făcând randarea grafică cu până la 35% mai rapidă față de generația anterioară.

Pentru a răspunde feedback-ului producătorilor GPU-ul Adreno 660 a fost proiectat astfel încât să permită mai multă flexibilitate și putere mare de calcul pe telefoanele de gaming cu un sistem de răcire mai mare sau în cazurile de utilizare intensivă

Cea de-a șasea generație Qualcomm® AI Engine este complet regândită cu noul procesor Qualcomm® Hexagon™ 780, oferind astfel un spor de performanță de până la 73% față de generația anterioară/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *