You are currently viewing Xiaomi Mi 11 a fost lansat în România
Xiaomi Mi 11 Snapdragon 888

Xiaomi Mi 11 a fost lansat în România

Xiaomi, lider global în tehnologie, a lansat flagship-ul Mi 11 pe piața din România. Un smartphone cu adevărat premium, Mi 11 este dotat cu procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 888, cameră triplă de 108MP, sonorizare cinematică și încărcare wireless de 50W.

Mi 11 este disponibil în două variante de stocare: 8GB+128GB și 8GB+256GB cu memorie îmbunătățită LPDDR5 3200MHz RAM + spațiu de stocare UFS 3.1, începând de la prețul recomandat de vânzare de 3.599 lei, respectiv 3.899 lei.

Pentru precomenzile plasate în perioada 10-14 martie, în rețeaua partenerilor autorizați, cumpărătorii vor primi cadou și un Mi Watch Blue Navy.

Mi 11 are doi ani de garanție și, în primul an de la achiziție, cumpărătorii vor beneficia de serviciul Premium Display, prin care li se asigură o înlocuire a ecranului deteriorat, fără niciun cost.

#MovieMagic – magia filmului ajunge în România

Lansarea Mi 11 în România marchează și startul colaborării dintre Xiaomi și producătorii filmului “Complet Necunoscuți”, în care noul flagship este unul dintre actorii principali. Regizat de Octavian Strunilă, “Complet Necunoscuți” este adaptarea românească a filmului record “Perfetti Sconosciuti”, de Paolo Genovese, ecranizat în peste 20 de țări. Vom reveni în curând cu detalii despre proiect.

Mi 11, studioul de producție foto-video din buzunar 

Mi 11 duce tehnologia Xiaomi mai departe și oferă noi moduri remarcabile pentru fotografiere și filmare, detalii aici. Pentru prima oară, toate cele trei camere – principală, ultra-wide și frontală au capacități night mode îmbunătățite. Senzorul principal oferă cea mai mare rezoluție din lume, de 108MP, prin care Mi 11 surprinde imagini clare și detalii uimitoare. Camera ultra-wide de 13MP și lentila telemacro de 5MP captează peisaje impresionante și permite realizarea unor fotografii cu detalii impresionante și un efect bokeh excelent. În partea frontală, camera discretă de 20MP asigură selfie-uri și filmări de calitate. 

Tehnologia video de noapte redefinește complet standardele din industrie, prin reducerea nivelului de zgomot, pentru realizarea unor filmări de noapte mult mai clare. Cele șase moduri cinematice, ce pot fi accesate printr-o singură apăsare, duc experiența de filmare la un nou nivel. Mi 11 asigură un control profesional al filmării prin înregistrarea HDR10+ și noul mod Pro Time-lapse, care ajustează automat timpul de expunere, ISO-ul și diafragma, astfel încât utilizatorii să se poată descurca în orice condiții de lumină. Și modurile de editare video sunt îmbunătățite prin caracteristici AI avansate.

Ecran AMOLED DotDisplay de 120Hz și 6.81’’ și difuzoare duale calibrate de experții Harman Kardon

Dotat cu un ecran premium AMOLED DotDisplay de 120Hz și 6.81’’, Mi 11 oferă o experiență impresionantă de vizionare și de utilizare. Cel mai avansat display Xiaomi se remarcă prin rezoluția WQHD+ și prin tehnologia 10-bit color, ce asigură o claritate excelentă și o tranziție a culorilor mai fluidă ca oricând. Tehnologia Super Resolution îmbunătățește rezoluția videoclipurilor de calitate slabă, fără a crește consumul de date. 

Cu o rată de răspuns a ecranului de 480Hz și un senzor de amprentă integrat în ecran, Mi 11 se deblochează foarte rapid.

Prin difuzoarele duale calibrate de experții Harmon Kardon, Mi 11 redă sunetul la un nivel cinematic, în timp ce protecția la căzături și șocuri este asigurată de Corning® Gorilla® Glass Victus™. Telefonul va fi disponibil în două variante de culoare: Midnight Grey și Horizon Blue.

Mi 11, performanțele în lumina reflectoarelor

Mi 11 redefinește standardele de performanță pentru viteza de procesare. Este primul telefon din lume dotat cu procesorul Qualcomm® Snapdragon™ 888, cu GPU-ul Adreno ™ 660, a 6-a generație de motoare AI Qualcomm® și prin modemul X60 – care combină tehnologia AI cu cea mai rapidă conectivitate 5G.

Prin tehnologia de procesare avansată pe 5nm, Mi 11 este mai rapid, mai puternic și mai eficient. Telefonul nu doar că suportă experiențe de gaming 2K/120fps/HDR, dar are și opt nuclee, la care se adaugă un nucleu masiv Arm Cortex-X1 care îmbunătățește performanțele.

Echipat cu cel mai nou sistem de răcire, Liquid Cool, telefonul nu se încălzește la sesiuni prelungite de gaming sau la alte operațiuni solicitante. În același timp, bateria sa de 4600mAh (typ) și posibilitățile de încărcare prin fir la 55W, wireless la 50W și încărcare inversă la 10W garantează că Mi 11 va avea suficientă energie, indiferent de situație. Mi 11 va primi și update-ul pentru sistemul de operare MIUI 12.5. Acesta va reduce utilizarea unității centrale cu până la 22% și consumul de energie cu până la 15%, în timp ce performanțele grafice au fost îmbunătățite. La sistemele anterioare, folosirea ecranului și alte activități erau redate pe un singur flux, memoria unității centrale de procesare era afectată și astfel mișcările deveneau uneori sacadate. În cazul MIUI 12.5, folosirea ecranului a primit un flux dedicat, celelalte activități nu mai interferează, iar răspunsul ecranului este instant.

Lasă un răspuns