You are currently viewing VoWiFi pentru toți utilizatorii iOS 17

VoWiFi pentru toți utilizatorii iOS 17

Pe 5 iunie, în cadrul evenimentului anual WWDC, Apple a anunțat noul iOS 17, a cărui versiune finală va apărea în toamnă.

La scurt timp după lansarea Beta 2, au apărut imagini pe internet care confirmă accesul la meniul de apelare prin WiFi indiferent de operatorul folosit.

Momentan serviciul VoWiFi încă nu funcționează pe iOS 17 cu toți operatorii de telefonie mobilă care oferă acest serviciu, unul dintre acești operatori fiind DIGI.Mobil.

Cu toate astea sunt șanse mari ca până în toamnă, când Apple va lansa versiunea finală a iOS 17 serviciul VoWiFi de la DIGI să devină funcțional și pe iOS.

Reamintesc pe această cale că, în mod similar, la scurt timp după ce DIGI.Mobil a dat acces la serviciul 5G tuturor abonaților, odată cu lansarea actualizării iOS 16.4, care activa opțiunea de selecție a modului 5G în meniul telefonului, toate iPhone-urile cu 5G se puteau conecta în sfârșit conecta la rețeaua DIGI.Mobil 5G.

This Post Has 2 Comments

 1. Cristi

  Mersi de veste. Aveam beta, dar nu m-am gândit să încerc. Îmi pierise speranța. 🙂

  Confirm ca funcționează perfect și din roaming, cu iOS17 Beta3, pe un Pro Max. VoLTE nu mai returnează avertizarea ca nu e total compatibil cu rețeaua / profilul DIGI. Am reușit să activez și 5G în roaming, fiind în profilul beta, însă nu am avut acces la 5G – posibil din cauza acordul pe care îl are DIGI cu O2 în UK.

  1. Madalin

   Cu plăcere!

   Lucrurile încep să se îmbunătățească pentru Apple. În ultima perioadă a redus din restricții: accesul in 5G odată cu iOS 16.4, acum VoWiFi funcțional odată cu iOS 17 Beta 3 și cred că vor mai urma și altele.

   Pare că filozofia Apple s-a mai schimbat în ultimul timp, însă au fost oarecum și constrânși fie de UE, cum ar fi de exemplu înlocuirea portului Lightning cu USB-c odată cu iPhone 15, dar și împinși de evoluția tehnologică, odată cu migrarea la nivel mondial către 4G / 5G, VoWiFi, VoLTE sau VoNR

Lasă un răspuns