Vodafone România închide serviciul Horizon Go

Vodafone România continuă procesul de închidere a fostelor servicii UPC.

După serviciul UPC Wi-Free și fosta aplicație My UPC, a venit rândul serviciului Horizon Go să fie închis.

Aplicația Horizon Go deja nu mai este disponibilă în Google Play, iar când deschizi aplicația pe telefon, ești întâmpinat de următorul mesaj:

Începând din 30 iulie 2021, aplicația Horizon GO va fi înlocuită de Vodafone TV.

Bucură-te de Vodafone TV

Îi-am pregătit o interfață nouă și modernă, descoperă pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a accesa aplicația Vodafone TV.

De ce facem această schimbare?

Pentru ca tu să te bucuri de cea mai nouă și completă experiență TV.

Din 30 iulie Horizon GO nu va mai fi disponibil
și va fi înlocuit cu Vodafone TV.

Rămâi conectat la divertisment de calitate, potrivit
pentru toată familia, acasă sau oriunde mergi.

Descoperă ce trebuie să faci ca să urmărești în
continuare online canalele TV, filmele sau serialele
tale preferate pe Vodafone TV, disponibil pe telefon,
tabletă sau laptop.

Ești abonat la serviciile Vodafone de televiziune și internet?

Ai nevoie doar de adresa de e-mail, numărul de telefon și codul tău de client Vodafone fix. Codul de client îl găsești pe factură sau pe contract.

1. Intră în contul tău MyVodafone

Creează-ți cont MyVodafone sau intră în contul tău, daca ai deja unul. Îți trebuie doar o adresă de e-mail și un număr de telefon ca să-ti creezi cont.

Vrei să vezi cum îți faci cont MyVodafone? Urmărește tutorialul aici.

2. Adaugă datele tale de client

Dacă nu ai deja asociate serviciile fixe în contul tău, intră în aplicația MyVodafone, în secțiunea ,Servicii’ din ecranul principal. Alege ’Asociază serviciu’ și apoi ‘Asociază cod client servicii fixe’. Completează-ți codul de client și numele.

Vrei să vezi cum îți asociezi serviciile în contul tău MyVodafone? Urmărește tutorialul aici.

3. Descarcă aplicația Vodafone TV

Descarcă și deschide aplicația Vodafone TV pentru telefon sau tabletă și intră în contul tău cu numele de utilizator și parola ta MyVodafone. Sau poți accesa Vodafone TV și de pe laptop aici.

Te vei bucura în continuare de programele incluse în abonamentul tău, aceleași pe care le puteai urmări și pe Horizon GO.

Cum mă autentific în aplicaţia Vodafone TV?

Ai nevoie de numele de utilizator și parola ta MyVodafone pentru a te autentifica în aplicaţia Vodafone TV. Este important să reții că nu te poți autentifica folosind contul tău My Vodafone Fix & TV (fost My UPC). Dacă nu ai deja un cont MyVodafone, îţi poţi crea unul foarte simplu, trebuie doar să urmezi paşii de la punctul 1 de mai sus.  

Ce este Vodafone TV?

Vodafone TV este cel mai nou serviciu TV oferit de Vodafone. Te bucuri de divertisment de calitate pentru întreaga familie pe mobil, tabletă şi laptop prin aplicația Vodafone TV, oriunde mergi. Mai multe detalii despre Vodafone TV găsești aici .

Pe ce dispozitive pot descărca și utiliza aplicația Vodafone TV?

Aplicația este disponibilă pentru telefoane smart și tablete cu sisteme de operare începând cu Android 6 sau iOS 9. Alternativ, poți accesa Vodafone TV și de pe laptop/desktop aici , folosind unul dintre următoarele browsere: Chrome, Edge, Firefox. 

Pot vedea emisiuni care au fost deja difuzate?

Da, există mai multe moduri în care poți urmări programele preferate pe care le-ai pierdut. Poți utiliza funcția „Search” din partea dreaptă sus a meniului sau poți căuta în Ghidul TV emisiunile difuzate în ultimele 7 zile. În cazul în care programul care te interesează are pictograma cu săgeata circulară, poți începe să îl vizionezi.

Pot vedea de la început un program de pe un canal TV live?

Da, accesează secțiunea Programe TV/Live Acum, alege programul care te interesează și verifică dacă este marcat cu pictograma cu săgeata circulară spre stânga. Poți să repornești programul dorit selectând opțiunea ‘De la început’ din pagina respectivului program. Această funcție este disponibilă numai pentru programele care au pictograma aferentă.

Pot înregistra filme sau emisiuni preferate? 

Da, Vodafone TV îți permite să înregistrezi filmele, serialele sau emisiunile preferate. Accesează secțiunea Programe TV/Live Acum și verifică dacă programul tău preferat este marcat cu pictograma Record – R.  Pentru înregistrare, poți selecta opțiunea ‘Înregistrare serial’ sau ‘Înregistrare episod’. Pentru seriale, ai posibilitatea să înregistrezi fiecare episod în parte sau întreaga serie. Toate programele pe care le înregistrezi sunt salvate în secțiunea MyTV.

Unde găsesc toate înregistrările mele?

Înregistrările tale sunt salvate în secțiunea ‘Înregistrări’ din MyTV. Dacă programul pe care vrei să-l înregistrezi nu a fost încă difuzat, vei găsi înregistrarea în secțiunea ‘Înregistrări programate’. Aplicația Vodafone TV te va notifica când înregistrarea este disponibilă pentru vizionare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *