You are currently viewing Vodafone renunță la televiziunea analogică din ianuarie 2024
Vodafone magazin

Vodafone renunță la televiziunea analogică din ianuarie 2024

Potrivit unei scrisori trimise prin poștă către abonații Vodafone, televiziunea prin sistem analogic va fi scoasă din funcțiune în data de 16 ianuarie 2024.

Scrisoarea primită de către un abonat poate fi citită în continuare:

Bun găsit,
Ne bucurăm că ești alături de noi și te asigurăm că experiența ta este extrem de importantă pentru noi. Ne dorim să rămânem partenerul tău de încredere și de aceea efectuăm lucrări de modernizare a rețelei. Astfel, începând cu 16 ianuarie 2024, retransmisia programelor TV în format analogic nu va mai fi disponibilă.

Ce se va întâmpla în continuare cu abonații care nu au abonament la televiziune digitală Vodafone?

Ei bine, Vodafone oferă acces la serviciul digital tuturor abonaților

Pentru a avea acces în continuare la programele TV de la Vodafone, îți asigurăm accesul la serviciul de televiziune digitală. Vei beneficia, astfel, de o calitate mai bună a imaginii și a sunetului, precum și de un număr extins de peste 80 de programe digitale TV, fără modificarea prețului abonamentului.

Momentan nu este clar dacă această schimbare va duce la introducerea unor canale noi în grila digitală. Acțiunea este, totuși, una semnificativă pentru piața de televiziune din toată țara, având în vedere că ar putea determina și restul operatorilor să ia decizii similare.

Instrucțiunile de configurare a televiziunii digitale de la Vodafone găsiți aici.

Prin această mișcare Vodafone devine primul furnizor de servicii de cablu din România care renunță la televiziunea analogică. Aceasta rămâne în continuare disponibilă la Orange și DIGI.

Lasă un răspuns