Instrucțiuni de configurare a cardului CI+ Vodafone

Vodafone îți aduce cu ajutorul cardului Cl+ imagine și sunet la o calitate superioară, fără a mai avea nevoie de aparatură suplimentară. În plus, vei folosi o singură telecomandă, cea a televizorului tău. Pentru ca instalarea să decurgă în cele mai bune condiții, este important să urmezi exact pașii de mai jos. Atenție, televizorul tău trebuie să fie compatibil cu cardul Cl+(să dețină slot Cl+).

Ce vom găsi în articol?

Ghid de instalare a televiziunii digitale

Înainte de a începe instalarea, verifică dacă pachetul tău conține cardul Cl+ format din modul Cl+ și smartcard Vodafone.

card digital vodafone
card digital vodafone

În cazul în care pachetul de instalare nu este complet, sună la 031 1000 872 sau vino în orice magazin Vodafone.

Atenție: încă nu adăuga cardul CI+în televizor, mai sunt câțiva pași.

Asigură-te că ai introdus cablul coaxial în televizor. Îți recomandăm să folosești un cablu coaxial de bună calitate, cu mai multe straturi de izolație, de exemplu: cablu coaxial RG6 (F6).

coaxial cable vodafone
coaxial cable vodafone

Selectează sursa: TV/ DTV/ Digital/ Digital TV.

Pornește căutarea automată a canalelor digitale pe televizorul tău urmând pașii descriși în manualul televizorului. Pentru căutarea automată a canalelor folosește parametrii de rețea.

Atenție: încă nu adăuga cardul CI+în televizor, mai sunt câțiva pași.

După ce procesul de căutare a fost finalizat cu succes, poți introduce cardul Cl+ în portul televizorului tău. Locul cardului Cl+ poate fi diferit, în funcție de marca și tipul televizorului. Consultă instrucțiunile de utilizare ale televizorului tău, pentru a vedea unde se află slotul și cum trebuie introdus cardul Cl+.

Card CI Vodafone TV
Card CI Vodafone TV

La majoritatea mărcilor de televizoare, slotul pentru cardul Cl+ se aftăîn partea stângă a televizorului. Mai sus este ilustrată modalitatea în care se introduce cardul Cl+ în slotul aferent(cu sigla Vodafone înspre perete). La câteva mărci, televizorul nu este prevăzut cu un slot pentru cardul Cl+, acesta fiind livrat separat. Mai întâi trebuie să montezi acest slot la televizor.În acest scop, consultă manualul televizorului tău.

După ce a fost introdus cardul CI+în televizor, asigură-te că ești pe unul dintre canalele digitale din pachetul tău. Este posibil să nu aiîncă imagine și sunet pe acest canal.

Va începe un proces de autorizare a cardului în rețeaua digitală Vodafone.

Acest proces poate dura până la 60 de minute. Pe toată această perioadă, televizorul nu trebuie oprit. La terminarea cu succes a autorizării, cardul Cl+ este instalat și te vei putea bucura de televiziunea digitală de la Vodafone.

lnstalarea este acum completă. Verifică finalizarea instalării accesând unul din canalele AXN White, Euronews sau Fashion TV.

În cazul în care, după trecerea celor 60 de minute, nu recepționezi încă televiziunea digitală Vodafone, te rugăm să contactezi Departamentul de Relații cu Clienții la 031 1000 872.

Important: lnformații despre Controlul Parental alnoului card Cl+ SmarCam5.

Orice canal pe care este redat un program care are audiența 18+ va fi blocat cu un cod PIN. Codul PIN inițial este: 0000 și poate fi modificat după instalare.

Modelul nou de card Cl+ are ca identificator codul PN „Cl0500” și se regăsește pe partea din spate a cardului.

Întrebări frecvente

Unde găsesc o listă cu televizoarele compatibile pentru cardul Cl+ de la Vodafone?

Pe www.vodafone.ro găsești o listă actualizată a televizoarelor compatibile.

Televizorul meu are o versiune de software veche. Cum pot s-o actualizez?

Software-ul televizorului este pus la dispoziție pe pagina web a mărcii televizorului tău.
În general, cele mai noi modele de televizoare se pot conecta direct la internet, astfel că vei putea actualiza software-ulîn câțiva pași. 0 altă posibilitate este folosirea unui card de memorie USB, cu care actualizezi software-ul cu ajutorul computerului. Dacă ai nevoie de ajutor la instalarea software-ului, ia legătura cu Serviciul de Asistență Tehnică a mărcii televizorului tău.

Cât durează până când televizorul meu recunoaște cardul Cl+?

Poate dura câteva minute până când televizorul tău recunoaște automat cardul Cl+. Nu scoate cardul Cl+ din televizor în timp ce procesul de recunoaștere este în curs.

Am făcut instalarea conform manualului, dar cardul Cl+ nu este recunoscut deși am un televizor compatibil cu cardul Cl+. Ce trebuie să fac?

Asigură-te că smartcard-ul și cardul Cl+ sunt corect introduse în televizor. Dacă problema persistă contactează Departamentul Relații cu Clienții la 031 1 000 872.

Cât durează până când am imagine după ce televizorul a recunoscut cardul Cl+?

Activarea cardului Cl+ poate dura până la 60 minute.

Am reușit să instalez canalele și televizorul a recunoscut cardul Cl+, dar au trecut deja 60 minute și încă nu am imagine. Ce trebuie să fac?

Contactează Departamentul de Relații cu Clienții la 031 1 000 872.

Cât poate dura căutarea automată a canalelor?

Operațiunea de căutare automată a canalelor poate dura chiar și 50 de minute, în funcție de modelul televizorului și metoda de căutare selectată în meniul televizorului. Parametrii de căutare se pot regăsi în capitolul „Parametri de rețea utilizați în căutarea canalelor”. Recomandările de față asigură recepția corectă, rapidă și eficientă a canalelor din grila digitală Vodafone.

Dețin mai multe televizoare compatibile cu cardul Cl+. Pot utiliza cardul Cl+ pe acestea?

Da, cardul Cl+(cu smartcard-ul inclus) se poate utiliza alternativ în mai multe televizoare. Singura condiție este ca la instalarea inițială a cardului CI+în televizor să se efectueze o căutare a canalelor din grila digitală.

Pot utiliza Ghidul de programe TV?

Da, poți folosi ghidul de programe pe televizorul tău. Vodafone asigură, de asemenea,
afișarea informațiilor despre programul curent și cel imediat următor.
Funcționarea corectă și facilitățile ghidului TV pot varia însă în funcție de modelul televizorului utilizat. Vodafone nu garantează funcționarea corectă a informațiilor din ghidul TV pe mai multe zile sau afișarea corectă pe televizoarele necertificate.

Cum pot construi o listă de canale favorite?

Funcția de canale favorite este controlată de televizorul tău. Te rugăm să citești manualul de utilizare al televizorului pentru a stabili lista de canale favorite.

Pot modifica ordinea canalelor?

Ordinea canalelor este presetată automat pe televizor. Dacă vrei să schimbi ordinea canalelor, consultă instrucțiunile de folosire ale televizorului.

Televizorul afișează următorul mesaj ”Modulul tău Cl+ trebuie actualizat imediat. Nu vei putea accesa serviciul de televiziune digitală până nu se termină actualizarea.” Ce trebuie să fac?

Acest mesaj apare în situația în care o nouă versiune de software este disponibilă pentru cardul Cl+ de la Vodafone. Trebuie să permiți actualizarea de software apăsând pe butonul OK de pe telecomandă. Nu vei putea accesa serviciul de televiziune digitală Vodafone până nu se termină actualizarea.
 Dacă televizorul și software-ul TV sunt compatibile cu cardul Cl+, dar nu ai reușit să termini cu succes pasul 6 din procedura de instalare, resetează televizorul la setările din fabrică. Găsești în manualul televizorului modalitatea în care poți face această reîntoarcere la setările din fabrică. Reia procedura de instalare începând de la pasul 3.
Ai în vedere că setările personale se pot pierde prin aplicarea setărilor din fabrică.

Mesaje CI+

Mesaje atenționareCod mesajMotiv
Nu ai acces la acest canal. Apelează Serviciul de Relații cu Clienții 031 1 000872 pentru a te abona la acest canal sau caută pe site-ul www.vodafone.ro. Ref 202  202Smart Cardul apart,ine altui modul. Te rugăm să introduci Smart Cardul corect. În cazul în care problema persistă te rugăm să contactezi Serviciul Relații Clienți, la 031 1 000 872.
Nu ai acces la acest canal. Apelează Serviciul de Relații cu Clienții 031 1 000872 pentru a te abona la acest canal sau caută pe site-ul www.vodafone.ro. Ref 203203Smart Card expirat. Te rugăm să contactezi Serviciul Relații Clienți, la 031 1000 872.
Nu ai acces la acest canal. Apelează Serviciul de Relații cu Clienții 031 1 000872 pentru a te abona la acest canal sau caută pe site-ul www.vodafone.ro. Ref 204204Nu ai accesla acest canal.Apelează acum Serviciul Relații Clienți, la 031 100 1000, pentru a te abonala acest canal. Mai multe informații sunt disponibile pe site-ul www.vofdafone.ro.
Abonamentul a fost suspendat pentru neplata facturilor. După efectuarea plății poți face confirmarea și reactivarea la numărul de Relații Clienți 031 1 000872 și urmând pașii indicați sau pe site-ul www.vodafone.ro. Ref 206      206Smart Cardul a fost suspendat. Te rugăm să contactezi Serviciul Relații Clienți, la 031 1 000 872.
Setarea este în curs de finalizare, acest lucru poate dura câteva minute. Dacă problema persistă, vizitează site-ul www.vodafone.ro sau contactează Serviciul de Relații Clienți 0311000872. Ref 201    201  Setarea esteîn curs de finalizare, acest lucru poate dura câteva minute.După aceea vei putea beneficia de Televiziunea Digitală Vodafone.
SmartCard-ul nu este recunoscut, te rugăm să ît reintroduci. Dacă problema persistă, vizitează site-ul www.vodafone.ro sau contactează Serviciul de Relații Clienți 0311000872.Ref 105105Smart Cardul nu este introdus.
SmartCard-ul nu este recunoscut, te rugăm să ît reintroduci. Dacă problema persistă, vizitează site-ul www.vodafone.ro sau contactează Serviciul de Relații Clienți 0311000872.Ref 106106Nu se poate citi Smart Cardul. Te rugăm să reintroduci Smart Cardul. În cazul în care problema persistă te rugăm să contactezi Serviciul Relații Clienți, la 031 1000 872.
SmartCard-ul nu este recunoscut, te rugăm să ît reintroduci. Dacă problema persistă, vizitează site-ul www.vodafone.ro sau contactează Serviciul de Relații Clienți 0311000872.Ref 107107Nu poți folosi acest Smart Card. Cardul poate fi deteriorat.În cazul în care problema persistă contactează Serviciul Relații Clienți la 031 1000872.
 SmartCard-ul nu este recunoscut, te rugăm să ît reintroduci. Dacă problema persistă, vizitează site-ul www.vodafone.ro sau contactează Serviciul de Relații Clienți 0311000872.Ref 108108  Smart Cardul nu a fost recunoscut. Te rugăm să introduci un Smart Card Vodafone valid.
 SmartCard-ul nu este recunoscut, te rugăm să ît reintroduci. Dacă problema persistă, vizitează site-ul www.vodafone.ro sau contactează Serviciul de Relații Clienți 0311000872.Ref 205205Smart Card invalid. Pentru a utiliza acest serviciu trebuie să introduci un Smart Card Vodafone valid.
 SmartCard-ul nu este recunoscut, te rugăm să ît reintroduci. Dacă problema persistă, vizitează site-ul www.vodafone.ro sau contactează Serviciul de Relații Clienți 0311000872.Ref 207207       Smart Cardul nu a fost alocat pe acest Card Cl

Parametri de rețea utilizați în căutarea canalelor

Verifică în manualul televizorului cum se face căutarea canalelor. Pașii indicați în manualul televizorului pot fi diferiți în funcție de marca, modelul și versiunea de software a televizorului.

Căutarea canalelor durează destul de mult, putând ajunge și la 50 de minute dacă optezi pentru căutare completă. În pașii indicați în manualul televizorului ți se pot cere și parametrii de rețea. Verifică în tabelul de mai jos valorile care se potrivesc pentru localitatea ta:

Pentru toate localitățile

ȚarăAlege de preferință “România“ dacă această țară se regăsește în lista de opțiuni din meniul televizorului
Limbă meniuAlege, după preferință, din lista de opțiuni a televizorului
OrăPentru sincronizarea corectă a Ghidului TV asigură-te că ai selectat sau setat ora locală a României
Sursă semnal cabluAlege din meniu una dintre opțiunile Antena / TV/ Cable ln / DVB-C/ Cable
CanalAlege din meniu una dintre opțiunile: Digital&Analogic / Digital
Mod căutare canaleAlege din meniul televizorului una dintre opțiunile: Comple/Utilizator/Rapid/Automatic/Fast/Quick
Frecvență306000
Symbol rate6900
Modulație OAM256

Pentru următoarele localități

OrașIdentificator rețea
Agnita31501
Aiud51442
Alba lulia: Barabant;Lancram;Micești;Oarda;Petrești;Sebeș31418
Arad31476
Bacău: Hemeiuș; Holt; Letea Veche; Luizi Calugara; Măgura; Mărgineni; Săucești;Valea Budului, Nicolae Bălcescu; Barați, Schineni (Săucești), Bogdan Vodă, Nicolae Bălcescu, Crihan; Sohodol, Dărmănești/ Păgubeni(Com.);Filipești; Letea Veche-Ruși Ciutea, Bijghir(Bac), Sărata – Nicolae Bălcescu (Bac), Traian-Zapodia (Bac); Traian (Bac), Buhoci, Buhocel, Coteni, Siretu, Gârleni, Cleja, Lespezi, Buda (Blăgești), Blăgești; Țârdenii Mari; Valea lui Ion;Valea Mică; Somusca; Faraoani; Buchila, Tămași, Furnicari, Gioseni, Chetriș.31421
Baia Mare31478
Balș: Bîrza; Brăneț; Bobicești; Romana, Oboga, Baldovinești, Găvănești, Pietriș, Băleasa; Leotești; Mirila; Belgun; Pârșcoveni, Butoi, Olari; Sopârlița, Broșteni, Dâmburile, Coteana; Olt,Schitu, Cătanele, Moșteni.31485
Baraolt; Bâtanii Mari; Bâtanii Mici; Varghiș; Bibort,eni (BRO).31472
Bistrița-Năsăud / Reghin: Pundu Bârgaului (B.N.); Șusenii Bârgăului – Prundu Bârgăului (B.N.); Mijlocenii Bârgăului – Josenii Bârgăului – (B.N.); Bistrița Bârgăului (B.N); Tureac (Prundu), Mureșenii Bârgăului (PrundC; Josenii Bârgăului (B.N.); Josenii Bârgăului – Rusu Bârgăului (B.N.); Livezile- Valea Poenii (B.N.); Lunca llvei; llva Mare (LUN); lvăneasa (LUN); Măgura llvei (LUN); Arșița; llva Mică (PRU); Poiana llvei (PRU), Budacu de Jos, Jelna (Bis),Rodna (LUN), Anieș (LUN), Măieru (LUN), Sanț (LUN).31423
Blaj: Petrisat; Tiur31443
Bogdan Vodă31469
 Botoșani: Bucecea; Cătămărești Deal; Cișmea; Dorohoi; Fălticeni; Manolești; Rachiți, Stăncești, Cătămărești, lpotești, Cucorani, Hutani, Vlănești(SAV); Stiubieni(SAV); Săveni, Bozieni, Săveni sat nou; Vlasinești(SAV); Sârbi(SAV); Miron Costin(SAV); Secuieni; Curtești; Țârna Mare (Fal); Stăuceni, Dolhasca, Gulia (DOL), Probota (DOL), Tudora (DOL), Siliștea Noua (DOL), Dolheștii Mici (DOL), Dolheștii Mari (DOL), Valea Bourei (DOL), Siliștea (DOL), Vorona (DOL); Poiana (Vorona); Corni, Mesteacăn,Sarafinești (DOL) 31424
Brăila: Chișcani-Vărsătura; Chișcani; Însurăței, Făurei31425
Brașov / Poiana Brașov31456
București: Buftea; Snagov; Corbeanca; Voluntari; Bragadiru; Popești; Otopeni; Dobroești; Glina; Tunari; Dragomirești-Vale; 1 Decembrie; Chitila; Crevedia; Joița; Manolache, Poenari (Palanca, Stoenești (GR), Brezoaia (DB), Brezoaele, Moara (DB); Bolintin-Deal(GR); Tărtășești (DB); Mihai Vodă (GR); Bâldana (DB), Ghergani (DB), Gulia (DB), Poiana (DB), Lungulețu (DB); Grădinari-Tântăva (POE), Grădinari (POE); Zorile (POE); Urziceanca, Vizurești, lazu (BUF), Butimanu (BUF), Cojasca (BUF); Decindea (BUF), Ciocănești (BUF), Urziceanca (BUF), Vizurești (BUF); Cocani (BUF); Bujoreanca (BUF); Ghimpați (BUF); Fântânele(BUF), Romanești (POE), Potlogi (POE), Mavrodin (BUF), Băltești (BUF)31417
Buzău31427
Buziaș: Vucova, Chevereșu Mare, Sacoșu Turcesc; Nitchidorf,Tormac, Stamora Română, Liebling-Cerna,Racovița, Bacova31453
Călărași: Modelu(CL),Tonea(CL), Călărașii Vechi(CL), Ceacu(CL), Coslogeni; Grădiștea; Dichiseni; Satnoeni; Unirea; Oltina; Cunești, Satnoeni; Rasa, lndependența, Vișinii, Potcoava31428
Câmpeni31470
Câmpulung Moldovenesc: Frasin31455
Caracal: Deveselu, Comanca, Drăghiceni, Liiceni, Grozăvești, Reșca, Reșcuța, Dobrosloveni, Frăsinetu, Potopinu; Olt-Fărcașele-Ghimpați; Olt-Fărcașele- Hotărani; Olt-Fărcașele, Fărcașu deJos (Olt), Gostavățu, Slăveni, Vlădila Nouă, Redea, Redișoara,Vlădila, Olt-Studina, Studinița,Vlădila-Frăsinet-Gară; Babiciu;Valea Soarelui; Fălcoiu; Sopârlița; Scărișoara; Brastavățu; Crușovu; Obârșia (CRB);Vădăstrița (CRB); Obârșia Nouă (CRB);Vădastra (CRB); Coteni (CRB); Câmpu Părului (CRB); Urzica (CRB); Stăvaru (CRB); lzbiceni; Rusănești (CRB);Jieni (CRB); Giuvărăști(CRB); Cilieni (CRB); Rotunda; Potlogeni (CRB); Plăviceni;Tia Mare(CRB); Doanca (CRB); Orlea, Orlea Nouă,(CRB); Gura Padinii (CRB), Grădinile, Plăviceanca,Arvăteasca, Bucinișu, Bucinișu Mic(Car); lanca (CRB); Potelu (CRB), Olt-Grojdibodu, Hotaru,Amărăștii de Sus, Stefan cel Mare(CRB), Dobrotești, Nisipuri, Brabeți, Garcov, Ursa31458
Cernavodă31451
Cluj-Napoca: Baciu; Florești; Săndulești(TUR),Apahida; Sânnicoară(APA); Feleacu31430
Comănești, Dărmănești; Dofteana; Haghiac; Ștefan Vodă31462
Constanța; Cumpăna; Mamaia Stațiune; Năvodari; Mangalia; Saturn;Venus; Cap Aurora;Jupiter; Neptun; Olimp; Cobadin; Negru Vodă,Vama Veche31431
Covasna Zăbala: Întorsura Buzăului, Brădet31498
Craiova31475
Cugir31467
Curtea de Argeș: Priboieni,Albotele,Paraschivești, Pitoi, Priboieni, Sămăila, Valea Mare,Valea Nenii,Valea Popii(TPL); Leordeni, Budișteni, Schitu Scoicești, Băila31422
Dănești Haghita, Mădăraș, Carta,Tomești, Sandominic, Bălan31489
Dej: Cășeiu; Cuzdrioara31429
Deva: Hunedoara-Santuhalm,Archia;Cristur; Simeria; Sântandrei; Barcea Mare, Geoagiu, Geoagiu-Băi; Gelmar, Boholt, Bălata, Soimuș; Căinelu deJos; Bejan-Tărnăvița; Bejan; Chișcădaga; Păuliș; Barcea Mică; Peștișu Mare; Beriu- Căstău, Beriu,Vețel, Mintia, Herepeia31439
Focșani: Câmpineanca; Golești; Petrești, Vânători,Jorăști, Dumbrăveni, Garoafa, Precistanu(Vrancea), Făurei(Vrancea), Adjud(Vrancea)31457
Galați31435
Gheorgheni31496
Gherla31468
Giurgiu: Remus31420
Gura Humorului31490
Gura Humorului Sate31491
Hârlău31505
Huedin31483
lași: Tomești; Dancu; Valea Lupului; Hârlău(Pârcovaci); Breazu(Rediu); Miroslava-Horpaz; Holboca; Rediu, Mircești, lugani, Lețcani, Ciurea, Piciorul Lupului, Lunca Cetățuii, Dumbrava, Curături, Bogonos31441
Jimbolia: Comloșu Mic; Comloșu Mare, Lenauheim31453
Lugoj – Sacoșu Mare,Sinersig; Darova, Hodoș(Darova)31497
Măcin31494
Medgidia, Satu Nou (Mircea Vodă)31431
Mediaș: Nemșa, Moșna31503
Miercurea Ciuc, Bârzava, Nicolești (Frumoasa)31438
Mioveni: Țițești; Davidești; Stâlpeni; Vulturești; Bârzești, Ogrezea, Rădești31450
Motru: Mehedinți / Ponoarele, Bârâiacu, Ceptureni, Cracu Muntelui31502
Năsăud, Salva31471
Năvodari31431
Odorheiul Secuiesc; Vlăhița; Căpâlnița: Satu Mare; Brădești; Târnovița; Zetea; Feliceni; Tăureni; Fort,eni; Mugeni; Lutița; Porumbenii Mari; Dobeni; Tăietura; Dealu; Harghita-Vlăhița-Minele Lueta; Rugănești; Mihăileni (ODO); Simionești (ODO); Bențid (ODO); Cristuru Secuiesc(CRI); Filiaș(CRI); Betești (CRI); Porumbenii Mici (CRI); Filiaș; Betești; Cristuru Secuiesc; Rugănești; Porumbenii Mici; Secuieni; Bodogaia; Eliseni31426
Oradea31477
Orăștie – Sereca,Turdaș31461
Orșova, Băile Herculane31484
Petroșani; Petrila; Vulcan; Lupeni(Vulcan)31434
Piatra Neamț, Săvinești (ROZ), Zănești (ROZ), Luminiș (ROZ), Piatra Șoimului (ROZ), Negulești (ROZ), Traian (Zanesti), Borlești (ROZ); Ruseni31481
Pitești31474
Ploiești; Vălenii de munte; Măgurele; Zamfira; Boldești-Scăieni; Lipănești; Plopeni; Blejoi; Găgeni; Păulești; Țânțăreni; Câmpina; Sinaia; Bușteni; Azuga; Poiana Câmpina; Breaza; Predeal, Bărcănești, Tătărani, Românești, Pușcași, Ghighiu, Mizil (Conduratu; Baba Ana ) (lnotesti); Tărgșoru Vechi, Pietroșani, Perșunari, Gura Vadului; Plavia-(lordăcheanu) (PLO); Tohani-Gura Vadului (PR-MIZ); Tomșani (PR-MIZ); Colgeag (PR-MIZ); Colgeag- Vâlcelele(PR-MIZ); Tomșani-Măgula (PR-MIE, Albești-Muru (PR-MIZ), Vadu Părului (PR-MIZ), Albești-Paleologu (PR-MIZ); Bobolia-Câmpina (PR); Fulga de Jos și Fulga de sus (MIZ); Vadu Săpat(MIZ); Colceag- Parepa-Rușani (MIZ), Cireșanu (MIZ), Sălciile (MIZ); Buzău-Amaru-Lacu Sinaia (Miz); Buzău-Amaru-Amaru (Miz); Buzau-Amaru-Dulbanu (MIZ); Fântânele (MIZ), Berceni-Cartierul Dâmbu-(PLO); Berceni- Corlătești- (PLO); Valea Călugărească-Rachieri-(PLO); Valea Călugărească-Valea Popii, Valea Călugărească, Valea Mantei (Plo), Valea Nicovan (Plo), Arva (Plo), Valea Poienii (Plo), Valea Ursoii (Plo), Valea Largă (Plo); Valea Valea Ursoii; Dârvari; Coslegi; Pantazi; Radila; Prahova-Berceni(PLO); Cătunu (Berceni); Moara Nouă (Plo); Podenii Noi, Ghiocel, Mehedința,
Rahova, Nevestească, Sfăcăru, Valea Dulce, Valea Dulce, Boldești-Scăeni, Seciu; Bălțești-Podenii Vechi; Brazi, Bătești, Ariceștii Rahtivani, Nedelea, Stoenești, Târgșoru Nou (Plo), Păcureți (Vad, Bărzila hal, Matița hal, Drajna de Jos (Val), Fânari (Gorgota), Gorgota, Mislea (Cam); Potigrafu; Țărculești; Mocești; Bordenii Mici (CAM); Sârca (CAM); Podu lui Galben (VAU; Crivina; Poienarii Apostoli; Bordenii Mari (CAM; Scorțeni (CAM); Gornet-Cricov; Coșerele; Priseaca; Valea Seacă; Dobrota; Drajna de Sus (Val); Făget(Val); Moara; Puchenii Mari; Odăile; Puchenii Mici; Ogretin (Val); Puchenii Moșneni; Miroslăvești; Cătunu (Drajna; Val); Cioranii de Sus (MIZ); Sirna; Tăriceni; Varnița; Cioranii de Jos (MIZ); Cocorăștii Mislii (CAM); Goruna (CAM); Țipărești (CAM), Vărbilău (VAL), Poiana Vărbilău
(VAL), Coțofenești (VAL), Stefești (VAL), Tarsoreni (VAL), Scurtești (VAL), Prăjani (VAL), Ostrovu (VAL), Livadea (VAL, Aluniș, Bertea, Dumbrăvești (VAL), Găvănel(VAL), Mălăieștii de Jos (VAL), Vălcănești (VAL), Cârjari (VAL), Sfârleanca (VAL), Plopeni (VAL)
31447
Râmnicu Vâlcea31482
Roman: Cordun; Cotu Vameș; Horia; Lutca; Săbăoani;Simionești;Tețcani31445
Rovinari31504
Sâncrăieni (BăileTușnad) / Sântimbru, Micfalău, Sânsimion31487
Sânnicolau Mare, Sânpetru Mare, Semlac; Saravale(SNM); Sânpetru Mare-lgriș (SNM)31444
Săveni-Petricani Chișcăreni31488
Segarcea – Cerat; Giurgița; Curmătura; Bârca, Dolj-Goicea, Amărăștii de Jos; Prapor, Amărăștii de Sus, Daneți, Zvorsca, Podari, Braniște (Podari), Braniște (Daneți), Locusteni; Lipovu, Cârna; Întorsura (SEG); Radovan (SEG), Lipovu de Sus; Bistreț, Plosca, Săpata, Măceșu de Jos, Măceșu de Sus; Gighera; Nedeia; Gangiova; Zăval.31494
Sfantu Gheorghe; Arcuș; Ilieni; Chilieni; Coșeni Târgu Secuiesc (Sânzieni, Covasna (Cernat), Ghelința; Catalina (TGS); Cernat, lcafalău; Turia (Covasna), Poian (TGS), Ozun, Chichiș31446
Sibiu31460
Sighetu Marmației; Vadu lzei31432
Sighișoara; Albești31493
Slobozia; Amara; lalomița-Slobozia Nouă; Cosâmbești; Gimbășani, Mărculești31440
Sovata (Mureș)31486
Suceava sat Vâlcelele (CAJ)31499
Suceava; Șcheia; Sfântu Ilie; Gura Humorului-Voroneț, Mânăstirea Humorului, Poiana Micului, Frasin – Doroteia(GRH), Frasin – Plutonița­ (GRH),Mânăstirea Humorului – Pleșa-(GRH); Stulpicani (GRH); Negrileasa (GRH); Vadu Negrilesei (GRH); Ostra (GRH); Tărnicioara(GRH); Vicovu de Jos (VIC);Voitinel (VIC); Moara; Moara Nica; Moara Carp; Bulai; Vicovu de Sus; Pătrăuți, Budeni, Frătăuții Noi, Costișa, Dolhești, Rădășeni (FAL), Frătăuții Noi (VIC),Sălăgeni; Vornicenii Mari, Marginea, Bădeuți (MAR), Horodnic de Sus (MAR), Horodnic de Jos (MAR), Voievodeasa (MAR); Milișăuți (MAR)31451
Țăndărei (Bucu, Ograda, Gheorghe Lazăr, Platonești, Sudiți, Frățilești, Săveni, Lăcusteni, Gura Văii)31464
Targoviște; Răzvad; Viforâta; Pucioasa; Fieni; Dumbrava; Găești; Vulcani Băi, Mogoșești, Moreni, Dragomirești, Geangoești, Decindeni, Ghirdoveni, Persinari, Teiș, Rancaciov, Ungureni (Dragomirești); Bela (BD), Boboci, Picior de Munte, Titu (DB), Glodeni (Pucioasa) (DB); Sălcuța-Gaești (DB); Hagioaica-Titu(DB); Fusea-Titu(DB), Dâmbovicioara (Braniștea), Plopu­-Titu- Găești (DB), Tomșani, Costeții din Vale; Dâmbovița-Produlești- Costeștii din Deal (GAE); Moțăieni-Cucuteni (DB); Produlești-Broșteni (Produlești) (DB), Drăgăiești-Ungureni (DB), Drăgăiești-Pamânteni (DB); Mănești (DB); Gura Ocniței-Ochiuri; Broșteni (Bezdead); Crețulești; Odaia Turcului; Mătăsaru (GAE); Crângurile de Sus (GAE); Crângurile de Jos (GAE); Bădulești (GAE); Rătești (GAE); Viișoara; Valea Mare; Tețcoiu (GAE); Merii (GAE); Mogoșani (GAE); Cojocaru (GAE), Butimanu;
Lucianca; Saru (GAE); Valea Caselor (GAE); Valea Mare, Gârleni, Livezile; Dragodana, Cuparu, Burduca, Răcari, Bălănești, Săbiești, Colacu (Buf); Potlogi, Podu Cristinii, Vâlceni (POE), Pitaru; Gura Foii, Cătanele (GAE), Făgetu (GAE), Brateștii de Jos; Nucet, Cazaci, llfoveni (TGV), Nucet, Bungetu, Zăvoiu (GAE), Ciulnița (GAE), Glâmbocata-Deal (GAE), Glâmbocata (GAE), Urlucea (TPL), Râncăciov (TPL), Gorganu (TPL), Glodu (TPL), Cârstieni (TPL), Călinești (TPL); Cobia, Călugăreni (Cobia), Căpșuna, Cobiuța, Crăciunești, Gherghițești, Mânăstirea, Mislea, Frasin Vale; Cobia, Blidari, Frasin Deal, Cârciumărești (TPL), Ciocănești (TPL), Udeni-Zăvoi (TPL), Valea Corbului (TPL), Văleni-Podgoria (TPL), Vrănești (TPL), Radu Negru (TPL), Glâmbocelu (TPL), Bogați (TPL), Chitești (TPL), Bârloi (TPL), Bujoi (TPL), Gorănești (TPL), Boțârcani (TPL), Țigănești (TPL), Crintești (TPL), Ludești (GAE), Potocelu (GAE), Telești (GAE), Hulubești (GAE), Butoiu de Jos (GAE), Butoiu de Sus (GAE), Măgura Hulubești (GAE), Pietroșița, Dealu Frumos, Valea Leurzii, Dealu Mare, Buciumeni
31433
Târgu Frumos31459
Tecuci31419
Târgu Jiu; Drăguțești; Cârbești, Ceauru (GJ); Bălești (GJ); Gorj-Telești­-Buduhala(TGJ); Bălești-Tălpășești; Bălești-Stolojani; Telești; Runcu; Răchiți; Runcu; Dobrița; Bâltișoara; Bâlta, Stroiești, Suseni, Valea Mare, Arcani, Sănătești, Câmpofeni; Văcarea; Dănești; Barza; Tismana; Pocruia; Bucureasa (TGJ), lsvarna; Costeni; Celei; Vânata; Sohodol, Gornovita, Topești; Vâlcele, Tismana, Racoți; Novaci, Hirisești, Pociovaliștea, Pestișani, Bădiceni, Sintești, Pestișani, Hobița, Frâncești, Boroșteni, Gureni, Bercești, Cernădia, Baia de Fier, Fărcășești, Rosia-Jiu, Rogojel, Stănești, Alexeni, Stănești, Balani, Calești, Măzăroi, Obreja, Curpen, Vaidei, Vălari, Pârvulești, Bâlteni (ROV), Moi (ROV), Vlăduleni (ROV), Peșteana-Jiu (ROV), Cocoreni (ROV); Fărcăeșești-Moșneni, Valea cu Apă, Peșteana de Jos, Urdari, Fântânele, Hotăroasa (ROV); Plopșoru, Lelești, Rasovița, Broșteni, Ceplea, Cursaru, Deleni, lzvoarele, Olari, Piscuri, Sărdănești, Văleni,(ROV); Brănești, Brebenei, Capu Dealului, Broștenii de Sus, Frățești, Bădești (ROV), Gilortu (ROV), Părău (ROV), Costești (ROV), Groșerea (ROV), Aninoasa (ROV), Dâmbova (ROV), Vârț (ROV), Sterpoaia (ROV), Săulești (ROV), Bibești (ROV), Purcaru (ROV), Dolcești (ROV), Bărbătești (ROV), Musculești (ROV), Petrești (ROV), Socu (ROV)31480
Târgu Mureș31479
Târgu Neamț (Vânători-Neamț, Humulești. Humuleștii Noi), Giurgița, Curmătura; Răucești; Bălțătești; Valea Arini; Valea Seacă; Agapia; Biborțeni, Ungheni; Podoleni.31463
Timișoara; Dumbrăvița; Ghiroda; Giroc; Chișoda; Sânmihaiu German; Utvin; Giarmata; Diniaș; Peciu Nou; Sacoșu Turcesc-Otvești (BZS); Tormac-Șipet (BZS); Recaș (TIM); Racovița-Hitas (BZS); Săcălaz (TIM); Giarmata; Cerneteaz, Sânandrei, Cărpiniș; Remetea Mare, Chevereșu Mare, Dragșina, Beregsău Mare, lcloda; Săcălaz, Beregsău Mic; Recaș· lzvin, Căpăt, Sârbova; Checea, Giarmata-Vii; Covaci; Petrovaselo; Pișchia; Lugoj, Bazoș; Comloșu Mare, Lunga; Lenauheim; Grabaț; Albina31453
Toplița31473
Tulcea31454
Turda; Câmpia Turzii; Luna; Luncani; Mihai Viteazu, Viișoara, Cornești, Copăceni31436
Urziceni31500
Vatra Dornei31452
Zalău31448

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *