Karen Green a primit un iPhone în 2007, dar a făcut ceva ce majoritatea oamenilor nu l-au deschis – nu l-a deschis niciodată.

iPhone-ul ei de prima generație s-a vândut duminică la licitație pentru 63.356,40 USD (51.900 GBP).

Acest lucru a depășit așteptările că telefonul va costa 50.000 de dolari. Este, de asemenea, de peste 100 de ori prețul inițial al telefonului de 8 GB de 599 USD.

Dar nu vă așteptați să obțineți atât de mulți bani pe vechiul dumneavoastră iPhone, cu excepția cazului în care este încă nedesfăcut în ambalajul original.

„Este cu adevărat remarcabil să descoperi un model original, prima lansare din 2007, încă nou-nouț, cu sigiliul din fabrică intact”

a declarat Mark Montero de la LCG Auctions pentru BBC News.

LCG Auctions s-a ocupat de licitație, care s-a deschis la 2.500 USD pe 2 februarie și s-a încheiat duminică după 27 de oferte.

Prietenii i-au făcut cadou telefonul de 8 GB doamnei Green în 2007, când a primit un nou loc de muncă, a spus ea într-un interviu din 2019. Doamna Green tocmai cumpărase un alt telefon, așa că a păstrat cadoul fără să-l deschidă.

„Este un iPhone”, a gândit ea, „deci nu se va demoda niciodată”.

iPhone-ul ei bifează toate criteriile pe care le caută colecționarii de ultimă generație, spune domnul Montero: „relevanță, raritate și înlocuire”.

„Numai iPhone-urile noi, nedeschise și de prima generație, în stare perfectă sunt valoroase”

Povestea doamnei Green este „doar cireașa de pe tort”.

spune el.

Pasionații fideli Apple sunt cunoscuți că plătesc bani frumoși pentru produse originale. Anul trecut, un prototip de computer Apple din anii 1970 s-a vândut cu peste 677.000 de dolari.

iPhone-urile de prima generație, în stare impecabilă similară, s-au vândut și înainte – unul cu 35.414 USD în august și altul cu 39.339 USD în octombrie.

Doamna Green a spus pentru Business Insider că ar fi ținut telefonul și mai mult timp pentru a încasa o sumă și mai mare, dar avea nevoie de bani pentru a-și finanța afacerea din New Jersey.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *