You are currently viewing TP-Link Archer BE900 este primul router Wi-Fi 7 din lume
TP Link Archer BE900 WiFi 7 Router

TP-Link Archer BE900 este primul router Wi-Fi 7 din lume

Cei de la TP-Link lansează Archer BE900 – primul router Wi-Fi 7 din lume și va fi pus la vânzare în primul trimestru al anului 2023.

Archer BE900 suportă quad-band Wi-Fi 7 cu viteze de până la 24 Gbps și vine cu un design nou-nouț — complet reimaginat de la routerele anterioare.

Aspect inovator și estetic cu performanțe puternice

Spre deosebire de routerele Wi-Fi tradiționale cu antene externe, acest router Wi-Fi 7 adoptă antene interne pentru a păstra un aspect elegant. Poziționarea optimă de 12x mai bună a antenelor interne ajută la obținerea unui semnal mai bun, izolare ridicată, integrare ridicată și acoperire multidirecțională.

Wi-Fi 7 quad-band 24 Gbps incredibil de rapid

Experimentați primul router Wi-Fi 7 quad-band din lume cu viteze Wi-Fi uluitor de până la 24 Gbps. Două benzi de 5 GHz asigură mai multe dispozitive să se bucure de WiFi de mare viteză. Noua bandă de 6 GHz oferă o lățime de bandă excepțională și canale fără congestionare, exclusiv pentru dispozitivele dvs.

Două porturi 10G WAN/LAN

10G WiFi se combină cu conexiunile prin cablu 10G pentru a ne duce în adevărata era 10G. Echipat cu două porturi 10G WAN/LAN — un port RJ45 și un port combo RJ45/SFP+ — Archer BE900 oferă suport flexibil atât pentru conexiuni de fibră, cât și pentru cupru. Cele patru porturi suplimentare 2,5G și un port USB fac din acesta o soluție ideală pentru protejarea viitorului rețelei dvs. de acasă.

Lasă un răspuns