You are currently viewing Ce aduce nou Wi-Fi 7?
Wi Fi Logo

Ce aduce nou Wi-Fi 7?

Primele detalii despre Wi-Fi 7 au apărut în aprlie, acum în cadrul recentului MediaTek Technology Summit, compania a anunțat că va prezenta la CES2022, mai pe larg, noul Wi-Fi 7.

MediaTek a prezentat noul Wi-Fi 7, ce va fi de 2.4 ori mai rapid ca Wi-Fi 6E și în plus va avea latențe mai mici și o protecție anti-interferențe mult mai bună.

MediaTek Wi Fi 7 support
MediaTek Wi Fi 7 support

Wi-Fi 7 va aduce îmbunătățiri semnificative față de Wi-Fi 6E. Una dintre aceste îmbunătățiri este viteza. Dacă folosești același număr de antene de pe un dispozitiv cu Wi-Fi 6E, pe unul cu Wi-Fi 7 veți obține viteze de 2.4 ori mai mari.

Wi-Fi 7 are o latență mult mai mică, ceea ce ajută mult aplicațiile la care fiecare milisecundă contează, cum ar fi gamingul online.

Wi-Fi 7 folosește o nouă tehnologie pentru a reduce interferența rețelelor din afara casei.

Wi-Fi Alliance încă e în faza de început a standardizării Wi-Fi 7. Standardul ar urma să fie finalizat în a doua jumătate a lui 2022, iar tehnologia va fi disponibilă în 2023.

Compania Huawei are cea mai mare contribuție la dezvoltarea tehnologiei Wi-Fi 7, surclasând Qualcomm și Intel.

Huawei continuă să dezvolte tehnologia Wi-Fi 7 a cărei lățime de bandă de320 Mhz permite transferul de date cu viteze de până la 30 Gbps.

Lasă un răspuns