TP-Link a anunțat la CES 2021 noua gamă Wi-Fi 6E pentru conexiuni uimitoare, dar și multe alte produse și soluții pentru experiența de conexiune a viitorului

TP-Link a anunțat la CES 2021 noua gamă Wi-Fi 6E pentru conexiuni uimitoare, dar și multe alte produse și soluții pentru experiența de conexiune a viitorului.

TP-Link® a prezentat cele mai noi soluții la CES într-un format exclusiv digital în perioada 11-14 ianuarie.

Noua gamă de produse Wi-Fi 6E oferă conexiuni uimitoare și este alcătuită din sistemul Whole Home Mesh Wi-Fi 6E AX7800 (Deco X96), sistemul Whole Home Mesh Wi-Fi 6E AX5400 cu Smart Hub (Deco X76 Plus), routerul Tri-Band Wi-Fi 6E AX7800 (Archer AX96) și routerul Tri-Band Wi-Fi 6E AX11000 cu porturi de 10G (Archer AX206).

 • Sistemul Whole Home Mesh Deco X96 – Funcționează în banda de 6 GHz, o frecvență nouă care aduce mai multă lățime de bandă și latență mai scăzută. Vitezele cresc, în medie, până la o valoare incredibilă de 7800 Mbps Tri-Band Wi-Fi. Dispozitivul este construit pe baza inteligenței artificiale și se adaptează constant mediului în care este implementată rețeaua, pentru a oferi o conexiune ideală, unică pentru fiecare persoană.
TP-Link DECO X96
TP-Link Mesh WiFi 6E
 • Sistemul Whole Home Mesh Deco X76 Plus – Funcționează, de asemenea, și în bandă de 6 GHz și oferă viteze incredibile până la 5400 Mbps Tri-Band Wi-Fi. Cu Smart Hub încorporat aduce toate dispozitivele într-o singură aplicație ușor de folosit. Printre caracteristicile sale cheie se numără tehnologia mesh bazată pe inteligența artificială, Seamless Roaming, dar și soluția TP-Link HomeShield care oferă securitate întregii rețele.
 • Routerul Archer AX96 Oferă viteze de până la 7800 Mbps Tri-Band Wi-Fi și funcționează în bandă de 6 GHz dedicată pentru Wi-Fi 6E, pentru transmisiuni live de neoprit. În banda de 5 GHz, tehnologia DL/UL MU-MIMO permite transmisiune simultană de la și către clienți multipli, reducând latența drastic. Routerul dispune și el de soluția HomeShield TP-Link, pentru securitate maximă în orice punct al rețelei.
TP-Link HomeShield

Cea mai bună conexiune cu portul 10G

 • Routerul Archer AX206 – este cel mai bun router 10G cu viteze incredibile de până la 10 Gbps. Dispune de un port 10 Gbps WAN/LAN SFP+, 1 port 10 Gbps WAN/LAN și 1 port 2.5 Gbps WAN/LAN, împreună livrând o rețea ultra-rapidă de 10 Gbps pentru studiouri și entuziaștii Ethernet. Archer AX206 funcționează în bandă de 6 GHz dedicată pentru Wi-Fi 6E, pentru transmisiuni fluide, fără întreruperi, iar tehnologiile avansate OFDMA și UL/DL MU-MIMO elimină latența și fac transferul de date mai ușor către și de la multiple dispozitive, reducând semnificativ timpul de așteptare.
TP-Link Archer AX260
 • TL-SX105 – Este un switch 10G multi-gigabit cu 5 porturi care oferă conexiuni ultra-rapide și care deblochează întreaga performanță a dispozitivelor și lățimii de bandă 10G/Multi-Gig. Conexiunile 100Mbps/1G/2.5G/5G/10G asigură o performanță optimă indiferent de încărcarea rețelei, iar produsul are un design fără ventilatoare care asigură o funcționare silențioasă, ideală pentru casă sau birou. Versiunea de 8 porturi este și ea disponibilă.
TP-Link TL-SX105

Bucură-te de libertatea rețelei Wi-Fi 5G

 • Deco X80-5G – Cu ajutorul puterii 5G, Deco X80-5G Whole Home WiFi 6 Gateway, disponibil doar în anumite piețe, livrează performanță neîntâlnită, crescând vitezele de descărcare până la 5 Gbps, sau mai exact de 33 de ori mai mare decât 4G. Alte funcționalități cheie includ:
 • Wi-Fi Dual Band AX6000 ce oferă conexiuni de până la 4804 Mbps în banda de 5 GHz și 1148 Mbps în banda de 2.4 GHz
 • 1 port de 2.5 Gbps și 1 port Gigabit
 • Suportă VoLTE/VoIP Telephony, VoIP și funcțiile de bază DECT

Nou protocol Wi-Fi 6 EAP pentru soluțiile B2B Omada SDN

TP-Link prezintă de asemenea și noi dispozitive Wi-Fi 6 din gama soluțiilor de business Omada SDN, care fac instalarea și gestionarea dispozitivelor IT mai ușoară și mai eficientă. Noua familie Omada SDN WiFi 6 EAP pentru business include:

 • AX6000 Access Point cu fixare pe tavan/perete – EAP680 HD care livrează viteze wireless incredibile până la 6 Gbps în baza tehnologiei Wi-Fi 6 cu un port 10G Ethernet
 • AX1800 Access Point cu montare în doza electrică – EAP615-Wall care oferă viteze dual-band de până la 1.8 Gbps bazate pe tehnologia Wi-Fi 6, cu patru porturi gigabit.
 • AX1800 Access Point pentru interior/exterior – EAP610-Outdoor care livrează viteze dual-band de până la 1.8 Gbps în baza tehnologiei Wi-Fi 6 cu un amplificator dedicat de mare putere și antene profesionale cu certificare IP67.
TP-Link Omada Wi-Fi 6

Deco Wi-Fi pentru furnizorii de servicii Internet

Nu în ultimul rând, TP-Link prezintă sistemul pentru managementul rețelei în cloud Deco ISP, o soluție mai eficientă și mai simplă dedicată furnizorilor de servicii Internet.

Deco ISP Cloud este o soluție integrată de gestionare de la distanță bazată pe rețele cloud, ce le permite business-urilor să-și monitorizeze și să-și gestioneze de la distanță toate produsele Deco într-o platformă centralizată de management în cloud.

Noua gamă de produse smart Kasa

În cadrul CES, TP-Link anunță de asemenea noua gamă de produse smart Kasa, printre care întrerupătorul cu detectarea mișcării Wi-Fi KS220Mîntrerupătorul smart KS230KIT cu un kit pentru reglarea intensității luminii, soneria inteligentă KD110camera inteligentă KC410S, camera inteligentă pentru exterior KC420WS și priza pentru exterior KP401.

Toate aceste produse au fost concepute special pentru a transforma orice casă într-o casă inteligentă, oferind în același timp confort, comoditate și liniște utilizatorilor.

TP-Link Smart Home

Produsele și soluțiile lansate de TP-Link la CES 2021 vor fi disponibile și în România începând din acest an. Dispozitivele pot fi achiziționate din magazinele online ale marilor retaileri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *