You are currently viewing Serviciul de streaming SkyShowtime vine în România
SkyShowtime

Serviciul de streaming SkyShowtime vine în România

Din 2022, un nou serviciu de streaming online va fi lansat în România. Pe lângă serviciile de streaming deja disponibile în România precum: HBO GO, Netflix , Voyo sau Antena Play, cei de la Comcast Corporation şi ViacomCBS Inc au anunțat miercuri că vor lansa anul viitor în 20 de țări din Europa printre care și România.

Platforma de streaming va fi SkyShowtime va oferi peste 10.000 de ore de entertrainment de toate genurile ce includ dramă, filme pentru copii şi familie, francize, premiere, programe locale şi documentare.

Vor fi producții originale ale NBCUniversal şi de întreg portofoliul de branduri Sky şi ViacomCBS, inclusiv titluri semnate Showtime, Nickelodeon, Paramount Pictures, Paramount+ Originals, Sky Studios, Universal Pictures şi Peacock.

SkyShowtime va fi disponibil în România, Albania, Andorra, Bosnia şi Herţegovina, Bulgaria, Croaţia, Cehia, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Norvegia, Polonia, Portugalia, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania şi Suedia.

”Odată cu lansarea serviciului SkyShowtime, ne vom concentra conţinutul global în vederea creării unei oferte de streaming de top, într-un mod rapid şi la scară, prin investiţii strategice şi inteligente în mai multe etape”.

„În completarea anunţului despre parteneriatul dintre Paramount+ şi Sky în Marea Britanie, Italia şi Germania, SkyShowtime reprezintă o oportunitate enormă de a accelera expansiunea noastră în piaţă şi de a deveni lideri în domeniul SVOD în Europa”.

a transmis Raffaele Annecchino, preşedinte şi CEO al ViacomCBS Networks International

„Noul nostru serviciu de streaming SkyShowtime va aduce în acelaşi loc tot ce este mai bun din Statele Unite şi Europa, cu brand-uri emblematice şi entertainment de cel mai înalt nivel pentru milioane de consumatori din peste 20 de ţări noi”

„Parteneriatul oferă o abordare inovatoare care va fi scalată rapid la nivel internaţional, putând fi monetizată în întreaga Europă. Pornind de la conţinutul extraordinar marca NBC Universal, Sky şi ViacomCBS, SkyShowtime va oferi un line-up de excepţie pentru întreaga familie şi va genera o puternică recunoaştere la nivel de brand în toate regiunile Europei”.

a completat Dana Strong, Group Chief Executive al Sky

Momentan nu există informații legate de prețurile abonamentelor.

Lasă un răspuns