Samsung strică Galaxy S20 Ultra cu cel mai nou update

Într-un articol publicat la începutul lunii, scriam despre calitatea slabă a procesoarelor Exynos de pe Galaxy S20.

Dintr-un articol publicat de cei de la SamMobile, aflăm că acest chipset cauzează noi probleme.

Mulți posesori, din Europa (și spun din Europa pentru că doar aici este comercializată varianta cu procesor Exynos, în restul lumii fiind varianta cu chipset Snapdragon 865), al celui mai scump smartphone de la Samsung se plâng online de supraîncălzirea telefoanelor, problemele cu camera foto și de cele ale display-ului care afișează o tentă de verde în unele cazuri.

Tenta de verde se manifestă atunci când display-ul este setat pe 120 Hz rată de împrospătare cu luminozitate sub 30% în anumite aplicații și jocuri.

Din cauza multor plângeri, Update-ul pentru luna aprilie pentru Galaxy S20 Ultra, care pare să cauzeze probleme pentru o parte dintre utilizatori, a fost retras.

Problemele apar exclusiv pe modelul S20 Ultra, motiv pentru care Update-ul pentru luna aprilie pentru modelele Galaxy S20 și Galaxy S20+ nu au fost retrase, sugerând că ar fi problemă de incompatibilitate a actualizării cu hardware-ul de pe S20 Ultra.

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Cristi spune:

  daia nu mai este la Digi Mobil ?

  1. Madalin spune:

   Salut,
   Nu cred că are legătură. S-a mai întâmplat o situație asemănătoară cu Note 10+ 5G, care l-a scurt timp s-a ”transformat” în Note 10+, iar la câteva luni Note 10+ 5G a reapărut în ofertă: https://madalincristian.ro/samsung-note-10-5g-in-oferta-volte-vowifi-a-digi-mobil/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *