You are currently viewing Samsung nu recunoaște calitatea slabă a procesoarelor Exynos de pe Samsung S20
Samsung Galaxy S20

Samsung nu recunoaște calitatea slabă a procesoarelor Exynos de pe Samsung S20

Zeci de mii de clienți Samsung, se plâng de calitatea slabă a procesoarelor Exynos de pe seria de telefoane Galaxy S20, comparativ cu procesoarele Qualcomm.

Aceștia au făcut chiar și o petiție online, prin care cer producătorului să nu mai livreze telefoane cu astfel de procesoare.

Samsung comercializează doar în America telefoane cu procesoare Qualcomm, iar în restul lumii folosesc propriile procesoare Exynos, ce sunt mult mai slabe.

Chiar și presa locală din Coreea de Sud afirmă că procesoarele Exynos nu au performante suficient de bune pentru 5G, motiv pentru care Samsung a luat decizia de a nu folosi aceste procesoare în Coreea.

Acest lucru i-a deranjat pe angajații companiei care au lucrat la dezvoltarea acestui procesor.

De asemenea, nici autonomia bateriei nu este la fel de bine optimizată.

Cu toate astea, în răspunsul oficial al Samsung, producătorul neagă aceste acuzații.

“Galaxy S20 este un smartphone conceput pentru a schimba modul în care experimentați lumea și în funcție de regiune, Galaxy S20 va fi livrat fie cu Exynos 990, fie cu Snapdragon 865. Atât procesoarele Exynos, cât și Snapdragon trec prin aceeași scenarii de testare în viață reală, riguroase, pentru a oferi o performanță constantă și optimă pe întreg ciclul de viață al smartphone-ului.”

Lasă un răspuns