Deși Samsung Galaxy S8 a fost lansat recent , iar Galaxy S9 este în fază de schiță, informații despre viitorul telefon de la Samsung.

Conform celor de la PhoneArena , viitorul telefon Samsung Galaxy S9 va beneficia atât de procesorul pe 8 nm Exynos (produs chiar de cei de la Samsung) precum și de procesorul pe 7 nm Snapdragon de la Qualcomm.

Samsung trece printr-o perioadă de tranziție , Galaxy S9, fiind ultimul telefon produs de Samsung care va fi echipat cu procesor de la Qualcomm. Cei de la Qualcomm anunțând luna trecută că renunță la parteneriatul cu Samsung pentru producerea procesoarelor pe tehnologie de 7 nm, în favoarea celor de la TSMC.

De asemenea, Samsung  se pregătește să lanseze procesoare pe tehnologie de 6 nm începând din 2019.

Procesorul Snapdragon 835 , de pe Galaxy S8 folosește tehnologia de 10 nm.

O altă funcție a viitorului Galaxy S9 , se pare că va fi împrumutată de la cei de la Apple, care începând cu iPhone 8, ce este posibil să fie lansat anul acesta. Funcția constă în introducerea unui cititor de amprente chiar sub ecranul telefonului.

Qualcomm a anunțat că va putea implementa această funcție abia la anul (când va fi lansat și Galaxy S9).  Apple va fi primul care lansează un telefon cu această funcție, chiar anul acesta.

Samsung a fost criticat pentru amplasarea, în Galaxy S8 a cititorului de amprente în carcasă, lângă cameră și au decis să repare această greșeală în Galaxy S9.

O altă noutate este display-ul. Dacă la Galaxy S8 , ecranul se curbează pe două margini, conform unei publicații sud-coreene, Samsung ar urma să creeze un ecran ce se va curba pe toate cele 4 margini, ce va debuta pe Galaxy S9.

Acest design însă nu este încă fezabil, deoarece ar crea ”puncte moarte” pe ecran unde nu va funcționa touchscreen-ul. De asemenea, un astfel de ecran nu ar mai lăsa loc mufei de căști și a celei de alimentare.

Un răspuns

  1. Daca nu introduce o functie revolutionara nu cumpar nimic ! Satul de mărie cu aceeasi palarie, mai bagi o camera un pic mai buna, mai pui 1 gb ram si gata scoti produs nou. De ani de zile aceeasi poveste.

    Plus ca treaba cu senzorul de amprenta este pentru a facilita monitorizarea persoanelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *