Samsung a lansat Galaxy Book Flex și Galaxy Book Ion

Noile laptopuri Samsung Book Flex și Galaxy Book Ion, ce fuseseră anunțate încă din toamna anului trecut, au fost în sfârșit lansate

Ce vom găsi în articol?

Samsung Galaxy Book Flex

Samsung Galaxy Book Flex 15″

Ecranul QLED al laptopului 2-în-1 Samsung Galaxy Book Flex aduce claritatea, detaliile și culorile cu care te-a obișnuit televizorul.

Laptopul cu un design ultra subțire și cu un design ce permite o trecere perfectă din laptop în tabletă vine în două versiuni de 13 și 15”.

Pe lângă design, laptopul este și foarte performant. Acesta vine cu un procesor Intel Core i7 de generația a 10-a, ce are un timp de răspuns foarte mic pentru eficiență în multitasking..

De asemenea, Galaxy Book Flex are funcție de încărcare wireless amplasată sub mouse (nu tocmai cel mai bun loc în care putea fi amplasat..).

Wireless charging

Autonomia mare a bateriei îți permită să lucrezi și să creezi, fără întrerupere.

În plus, poți controla prezentări și alt conținut de la distanță cu ajutorul S-Pen-ului cu Bluetooth inclus,

Samsung Galaxy Book Ion

La fel ca Galaxy Book Flex, Samsung Galaxy Book Ion vine cu ecran QLED, încărcător wireless sub mouse, procesor Intel Core i7 de generația a 10-a, S-Pen și autonomie mare a bateriei.

Cu Samsung Galaxy Book Ion, ayunci când înclini ecranul pe spate, tastatura se ridică ușor, într-un unghi ce face utilizarea mai confortabilă.

Dacă ai un telefon Samsung, îl poți conecta la calculator prin aplicația Your Phone de la Microsoft, putând astfel accesa și de pe PC, fotografiile, mesajele și notificările aplicațiilor mobile.

Autentificarea cu senzor de amprentă sau cod PIN a Windows Hello, este disponibilă pe ambele modele.

În ianuarie, Samsung a prezentat la CES 2020 Samsung Galaxy Flex α depsre care puteți citi aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *