RevolutRevolut

Am început să folosesc Revolut acum 1 an. Fiind plecat în vacanțe pe afară, acesta s-a dovedit a fi cea mai bună alternativă la ING: curs valutar bun, cont gratuit, IBAN de UK, retragere de numerar gratuită în limita unei sume decente, schimb valutar fără să îți scrântești limba în casele de schimb valutar.

Ușor, ușor, Revolut a depășit milionul de utilizatori în România. Majoritatea erau cu carduri gratuite și destul de puțini premium. Prețul pentru premium este undeva între 5 și 10 euro și diferea în funcție de țară.

Covidul a făcut să nu se mai zboare, să nu se mai consume bani, să nu se mai ruleze bani prin aplicație, iar ei nu mai aveau din ce să cheltuiască.

De când am anulat biletele de avion și cazările, nu mai folosesc Revolut decât pentru plata Netflix, XBOX Game Pass și factura DIGI a unui prieten mutat în Anglia.

Țipau unii de alternativa de la Monesse că au oprit programele de afiliere, Curve la fel, nu le-a mai rămas decât să pună condiții mai dure pentru rulajul gratuit din cont.

Modificările intră în vigoare în 12 august. Toate taxele sunt disponibile aici.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *