You are currently viewing Restricțiile Xiaomi din SUA, anulate în instanță
Xiaomi logo

Restricțiile Xiaomi din SUA, anulate în instanță

Xiaomi a fost recent la un pas de a avea soarta celor de la Huawei, detalii aici, însă au avut mai mult noroc.

“Pentru Xiaomi este îmbucurător faptul că pe data de 12 martie, instanța a impus Departamentului de Apărare al Statelor Unite ale Americii să înlăture implementarea sau aplicarea desemnării Xiaomi ca o Companie Chineză Militară Comunistă. În urma prescrierii ordinului, instanța a anulat integral și cu efect imediat restricțiile Ordinului Executiv 13959 impuse cetățenilor SUA de a achiziționa titluri de valoare  Xiaomi și cerința ca aceștia să își cedeze acțiunile. 

Xiaomi reiterează faptul că este o corporație publică, pe acțiuni, condusă independent, care le oferă consumatorilor produse electronice doar pentru scopuri civile și pentru uz comercial.

Xiaomi consideră că decizia de a fi desemnată drept o Companie Chineză Militară Comunistă este arbitrară și tendențioasă, iar judecătorul a fost de acord cu punctul de vedere al companiei.

Xiaomi își va continua demersul și va cere instanței ca această desemnare să fie declarată ilegală și să fie înlăturată complet. 

Xiaomi este o companie tânără și energică din domeniul tehnologiei. De-a lungul anilor, le-a oferit consumatorilor din întreaga lume produse electronice uimitoare, cum ar fi telefoane sau televizoare inteligente, la prețuri oneste.

Xiaomi vrea să colaboreze cu partenerii săi globali pentru a le permite oamenilor din întreaga lume să se bucure de o viața mai bună prin intermediul celor mai moderne tehnologii”  

au declarat reprezentanții Xiaomi.

Lasă un răspuns