Redmi Smart Band ProRedmi Smart Band Pro

Xiaomi, lider în tehnologie globală, lansează pe piața din România dispozitivul Redmi Smart Band Pro, brățara de fitness inteligentă care le oferă utilizatorilor un display mai generos pentru antrenamente mai eficiente.

Redmi Smart Band Pro este disponibil în oferta mi-home.ro, în Xiaomi Store Sun Plaza București, în Xiaomi Store Mega Mall București și pe eMAG, începând de la prețul recomandat de vânzare de 259 lei.

Redmi Smart Band Pro: Display mai mare pentru antrenamente mai eficiente

Redmi Smart Band Pro aduce specificații uimitoare la acest nivel de preț, printre care:

Display-ul Full AMOLED de 1.47’’

Redmi Smart Band Pro are un ecran AMOLED cu o dimensiune de 1.47’’ ce asigură o experiență de vizualizare excelentă în timpul antrenamentelor și un confort sporit în timpul utilizării. Afișajul 100% NTSC oferă o gamă bogată de culori și are o luminozitate maximă de 450 de niți, eficientă în lumina directă a soarelui. Redmi Smart Band Pro este o brățară de fitness ușoară și foarte confortabilă. 

Mai multe moduri de antrenament

Redmi Smart Band Pro poate monitoriza peste 110 tipuri de antrenamente. Afișează evidența caloriilor arse, schimbările de ritm cardiac și duratele sesiunilor de exerciții fizice. În plus, oferă date metrice amănunțite pentru 15 activități sportive, printre care jogging, înot sau ciclism. De asemenea, Redmi Smart Band Pro detectează în mod automat 3 tipuri de exerciții: alergarea pe bandă, alergarea în aer liber și mersul pe jos. Brățara de fitness inteligentă are o rezistență la apă de 5ATM, de până la 50 de metri.

Funcții inteligente de monitorizare a sănătății

Redmi Smart Band Pro oferă  și detalii despre sănătate. Măsoară ritmul cardiac 24 din 24 de ore și emite vibrații de alertă în momentul în care bătăile inimii devin neregulate. Redmi Smart Band Pro are și funcția de măsurare a nivelului de oxigen din sânge (SpO2) și monitorizează ciclurile de somn, inclusiv cele de tip REM. De asemenea, măsoară nivelul de stres și pune la dispoziția utilizatorilor un exercițiu de respirație.

Durată extinsă de viață a bateriei

Redmi Smart Band Pro are o baterie care rezistă 14 zile, cu o singură încărcare, la un nivel normal de utilizare. În cazul utilizării în modul Power Saving, durata de viață a bateriei poate ajunge și la 20 de zile.

Alte funcții utile

Redmi Smart Band Pro se conectează ușor cu aplicația Xiaomi Wear, acolo unde sunt disponibile rapoarte detaliate ale activităților sportive. Are și alte funcții utile, precum controlarea playlist-ului de melodii din telefon, afișarea datelor despre vreme, a notificărilor referitoare la apelurile și mesajele primite, alarmă, cronometru și funcția Find My Phone.

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *