bitdefender logobitdefender logo

Bitdefender Holding B.V. a depus în mod confidențial un proiect de declarație de înregistrare de tip Form F-1 la autoritatea americană de reglementare a pieței de capital (SEC).

Bitdefender Holding B.V., un lider global în securitate cibernetică, a anunțat astăzi că a depus în mod confidențial un proiect de declarație de înregistrare de tip Form F-1 la autoritatea americană de reglementare a pieței de capital (SEC) pentru o viitoare ofertă publică inițială (IPO) în Statele Unite ale Americii. Calendarul, dimensiunea și prețul pentru viitoarea ofertă urmează a fi stabilite. Oferta publică inițială este subiectul unor evaluări din partea SEC și unor alte procese de reglementare, dar și a pieței și a altor condiții.

Acest comunicat de presă nu constituie o ofertă de vânzare sau o solicitare a unei oferte de cumpărare a oricăror valori mobiliare. Orice ofertă, solicitare sau ofertă de cumpărare sau orice vânzare de valori mobiliare se va face în conformitate cu cerințele de înregistrare prevăzute de Securities Act din 1933, cu modificările ulterioare („Securities Act”). Acest anunț este emis în conformitate cu Regula 135 din Securities Act.

„Povestea noastră a început acum mai bine de 30 de ani, imediat după căderea blocului sovietic în 1990, când soția mea Măriuca și cu mine am fondat una dintre primele companii private de dezvoltare de software din România. Un incident nefericit care a implicat un virus, o dischetă și un client nemulțumit a ajuns să reprezinte un moment definitoriu pentru viața mea. După ce am descoperit că un virus a fost transmis unui client fără a fi detectat, am lucrat cu echipa de ingineri pentru a dezvolta o soluție mai bună, astfel încât situația să nu se repete. Când am realizat că soluția pe care am dezvoltat-o i-ar putea ajuta pe alții mult mai mult decât ceea ce era atunci disponibil pe piață, am avut un moment de revelație. Așa s-a născut ideea de a crea Bitdefender”

„De la începutul modest într-un mic birou din București, până la aproape 2.000 de angajați în toată lumea, inclusiv o echipă de elită de cercetători, ingineri și matematicieni, creșterea continuă și succesul Bitdefender rămân concentrate pe o singură misiune: combaterea criminalității cibernetice”

a scris CEO-ul BitDefender, Florian Talpeș luna trecută, într-un articol pe blogul firmei

De Madalin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *