You are currently viewing RCS-RDS face încă un pas spre rebranding
digi romania site

RCS-RDS face încă un pas spre rebranding

Este bine cunoscut faptul că RCS-RDS operează de mulți ani sub brandul DIGI, denumindu-și toate serviciile de televiziune, internet, telefonie și energie astfel.

În ultimul an operatorul a mai făcut câțiva pași în acest sens prin includerea siglei DIGI lângă noua siglă RCS & RDS pe facturile emise, urmat de schimbarea paginii de Facebook în digipunctro.

Săptămâna aceasta a venit rândul site-ului companiei să fie schimbat din rcs-rds.ro în digiromania.ro.

Noul site are o interfață complet schimbată, sigla RCS & RDS este eliminată, iar contul meu DIGI (DIGICare) este complet integrat în site.

De asemenea, se poate observa că serviciul de telefonie fixă este pus pe plan secundar, fiind trecut în secțiunea Alte Servicii, accesntul fiind pus pe serviciul de telefonie mobilă și internet.

Pe noul site apar în sfârșit informații despre noul serviciu DIGI Cartracs, pentru monitorizarea prin GPS a flotelor auto.

Compania RCS & RDS operează sub brandul DIGI în Ungaria, unde oferă servicii fixe de internet și telefonie, televiziune prin cablu și satelit, și se pregătește să își lanseze propria rețea 4G pentru a își migra serviciile de internet mobil în regim MVNO pe DIGI.Mobil Ungaria, dar și în Italia și Spania unde are doar servicii de telefonie mobilă în regim MVNO.

This Post Has One Comment

Lasă un răspuns