Microsoft se află în ultima etapă de dezvoltare a următorului Update major al sistemului de operare Windows 10.

Windows 10 este cel mai de succes sistem de operare de la Microsoft de până acum. La nici 3 ani de la lansarea primei versiuni, sistemul de operare Windows 10 a fost instalat pe mai bine de 600 milioane de dispozitive din lumea întreagă, conform statisticilor din noiembrie 2017.

Sistemul de operare nu s-a bucurat de prea mare succes în varianta pentru telefoane mobile. Compania renunțând recent la a mai dezvolta Windows 10 Mobile.

Așa cum ne-a obișnuit, cu circa 2 luni înainte de a lansa public o actualizare majoră a sistemului de operare, Microsoft organizează un Bug Bash în care utilizatorilor înscriși în programul Windows Insider li se oferă o mulțime de misiuni în secțiunea dedicată din Feedback Hub pentru a identifica și raporta cât mai multe erori către companie, ca aceasta să le elimine din varianta finală a actualizării majore a Windows 10.

Cu ocazia Bug Bash-ului de luna aceasta, Microsoft a ”divulgat” într-una din misiuni numele comercial a primei actualizări majore din 2018 a Windows 10.

Actualizarea Redstone 4 va fi cunoscută comercial sub numele de Spring Creators Update. Ar urma să fie cea de-a treia actualizare a Windows 10 care conține numele Creators Update. Se pare că cei de la Microsoft au rămas în pană de idei în ceea ce privește denumirea actualizărilor Windows 10.

La scurt timp după această ”scurgere de informație”,  Microsoft a editat textul misiunii pentru a ascunde noul nume.

Conform site-ului BuildFeed.net , deja au fost compilate primele build-uri rs4_release, semn că Microsoft aproape a finalizat lucrul la această nouă versiune de Windows 10.

Ce părere aveți despre numele noului update? Lăsați un comentariu mai jos.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *