You are currently viewing Primele abonamente în Supernet 5G de la Vodafone
Vodafone Supernet 5G

Primele abonamente în Supernet 5G de la Vodafone

Vodafone a lansat ieri primele 2 abonamente 5G din România. Cum se numesc? Cât costă și ce includ?

La o lună după ce au anunțat pregătirea lansării rețelei 5G, Vodafone prezintă noile abonamente RED Infinity cu net nelimitat 5G.

Abonamente

RED Infinity 17

Abonamentul RED Infinity 17 oferă pe lângă acces în rețeaua 5G, minute și SMS-uri naționale nelimitate și nelimitat în roaming în SSE.

De asemenea, abonamentul include și 1000 de minute internaționale pe mobil.

RED Infinity 25

În plus față de RED Infinity 17, abonamentul Red Infinity 25 oferă nelimitat minute internaționale pe mobil, precum și 1GB și 100 de minute în roaming în restul lumii.

Acoperirea Vodafone 5G

Primele zone in care Vodafone a inceput acoperirea 5G sunt zone din cadrul oraselor Bucuresti, Cluj Napoca si Mamaia.

Reguli privind beneficiile incluse în abonamentele 5G Vodafone

Beneficiile naționale

Minutele și SMS-urile nelimitate În orice rețea:

  • se vor consuma și către numere scurte cu tarif normal de forma 0219xyz (de ex. taxi, clinici medicale)
  • nu pot fi consumate către numerele Romtelecom 1921, 1930, 1951, 1958 și nici către numere cu tarif special (supra-taxate) – de ex. jocuri, concursuri, donații etc.
  • nu pot fi consumate pentru efectuarea de apeluri video. Pentru apelurile video se aplică tarifele standard: 0,21 euro/minut apel video în rețeaua Vodafone și 0,29 euro/minut apel video în rețelele naționale.

Roaming în Spațiul Economic European (SEE) Abonamentele RED oferă acces la serviciul de Roaming în Spațiul Economic European. Conform Regulament UE 531/2012 și Regulament UE 2016/2286, beneficiile naționale (minute, SMS-uri, MB) pot fi utilizate și în țările SEE (Uniunea Europeană, Islanda, Lichtenstein și Norvegia), cu aplicarea Politicii de Utilizare Rezonabilă a Serviicilor de Roaming reglementate și a limitei pentru consumul de date în roaming SEE. După depășire se aplică Suprataxa reglementată și/sau tariful național la depășire.

Beneficiile internaționale

Minute internaționale mobil și fix se pot consuma către rețele din țările Spatiului Economic European (Austria,Belgia, Bulgaria, Cehia, Cipru, Croatia, Danemarca, Estonia, Franța, Finlanda, Germania, Gibraltar, Grecia, Guadeloupe, Guiana Franceză, Irlanda, Islanda, Ungaria,Italia,Letonia, Liechtenstein, Lituania, Luxemburg, Olanda,Malta, Martinica, Norvegia,Polonia,Portugalia, Reunion-Mayotte, Slovacia, Slovenia, Spania,Suedia, Marea Britanie (fara Irlanda de Nord), retele fixe și mobile din SUA și Canada.

Beneficii roaming în Restul Lumii

Beneficiile disponibile în roaming în Restul Lumii se pot utiliza în Australia, Canada, Elveția, India, Indonezia, Israel, Japonia, Kenya, USA, Singapore, Tailanda, Turcia, și Vietnam.

Oferta de telefoane 5G Vodafone

Oferta Vodafone de telefoane compatibile cu rețeaua 5G include momentan un singur telefon.

Anunțat din toamna anului trecut, ca fiind primul telefon 5G din lume, Xiaomi Mi Mix 3, este disponibil la Vodafone cu un avans de 216 euro și o rată de 25 euro împreună cu abonamentul RED Infinity 17, respectiv avans de 96 euro și o rată de 30 euro cu abonamentul RED Infinty 25.

This Post Has One Comment

  1. Mihai

    Se pare ca a fost si embargoul bun la ceva, chiar daca nu in modul in care SUA preconizasera: cei de la Huawei au lasat preturile atat de jos incat practic nu mai pot fi concurati. Acum e momentul sa faci afaceri cu ei!
    Sa reamintim ca Huawei este liderul mondial in productia echipamentelor de telecomunicatii si ca, desi a afost afectata de acest embargou, nu are probleme atat de mari cat s-at fi crezut. E foarte greu sa darami o compania care numai in Asia ofera suport pentru cateva miliarde de clienti…

Lasă un răspuns