You are currently viewing Prețurile consolelor Xbox nu vor crește…încă
Xbox Series X

Prețurile consolelor Xbox nu vor crește…încă

Consolele Microsoft își consolidează din nou, poziția de cea mai ieftină consolă de ultimă generație.

În timp ce cei de la Sony tocmai au anunțat scumpiri ale consolelor sale, Microsoft a anunțat că prețul consolelor Xbox Series S și Xbox Series X vor rămâne, cel puțin pentru moment neschimbate.

De la acel anunț, fanii Xbox din toată lumea s-au întrebat dacă Microsoft va urma exemplul cu Xbox Series X sau Xbox Series S. Microsoft a câștigat mult teren în generația actuală de console concentrându-se pe valoare prin Xbox Game Pass. , și Xbox Series S, mai accesibil, care vizează 1080p, oferind în același timp viteze de nouă generație. S-ar putea argumenta că ar face o mică gaură în acest argument dacă Microsoft și-ar crește prețurile consolelor într-un moment în care familiile se luptă într-o economie grea și s-ar părea că Microsoft este de acord.

„Ne evaluăm în mod constant afacerea pentru a oferi fanilor noștri opțiuni excelente de joc. Prețul nostru de vânzare cu amănuntul sugerat pentru Xbox Series S rămâne la 299 USD (250 GBP, 300 EUR), iar Xbox Series X este de 499 USD (450 GBP, 500 EUR).”

Lasă un răspuns