You are currently viewing Phone Link de pe Windows 11 primește conectivitate cu iPhone

Phone Link de pe Windows 11 primește conectivitate cu iPhone

Microsoft a anunțat că Phone Link se va conecta la iPhone-uri foarte curând în mod oficial. Compania a dezvăluit că va permite unui număr limitat de utilizatori să acceseze aplicația într-o versiune „beta”, de test, pentru a putea încerca noile funcții. Această versiune este disponibilă membrilor Windows Insider din ramurile Dev, Beta și Release Preview, iar în timp, mai mulți utilizatori vor primi acces la noua versiune a aplicației.

În timp ce pe un telefon cu Android, precum cele de la Samsung, poți rula inclusiv toate aplicațiile din telefon pe ecranul computerului în cadrul aplicației Phone Link, pe iPhone, această capabilitate nu va fi posibilă. Ce poți face însă este să gestionezi notificările de pe iPhone, fără a putea deschide aplicațiile care trimit acele notificări. De asemenea, în timp ce poți trimite sau primi mesaje prin iMessage, nu poți să accesezi istoricul discuțiilor și nu poți face diferența între un SMS și un iMessage, așa cum poți pe iPhone.

De asemenea, grupurile de chat nu sunt accesibile prin Phone Link, iar trimiterea de fotografii și clipuri video nu este posibilă. Conectarea se face prin Bluetooth, iar la prima conectare, trebuie acceptate multiple permisiuni pentru a putea accesa funcțiile de comunicare între computer și telefon.

Lasă un răspuns