You are currently viewing Noi PC-uri comerciale, monitoare, streaming webcam și servicii îmbunătățite au fost anunțate în cadrul HP Amplify Executive Forum
HP Dragonfly Folio G3

Noi PC-uri comerciale, monitoare, streaming webcam și servicii îmbunătățite au fost anunțate în cadrul HP Amplify Executive Forum

HP Inc. (NYSE: HPQ) a anunțat, în cadrul evenimentului anual HP Amplify™ Executive Forum, noi dispozitive și soluții pentru o mai bună productivitate în mediul de lucru hibrid.

„Obiceiurile de lucru și așteptările legate de echilibrul dintre viața profesională și cea personală s-au schimbat semnificativ în ultimii ani. Oamenii doresc să aibă flexibilitatea de a colabora și de a crea din orice loc, iar tehnologia pe care o folosesc este fundamentală”

„HP se află într-o poziție excelentă pentru a oferi experiențe inovatoare cu hardware, software și servicii care sprijină noile tendințe în materie de muncă hibridă.”

a declarat Guayente Sanmartin, Director General și Responsabil Global, Commercial Systems & Displays Solutions, HP Inc.

Ce vom găsi în articol?

Noul birou mobil – HP Dragonfly Folio G3

HP continuă să ofere experiențe premium cu portofoliul său extins Dragonfly. Cu un design care face simplă trecerea de la laptop la tabletă, HP Dragonfly Folio G3 le permite utilizatorilor să colaboreze, să creeze și să împărtășească ideile oricând, de oriunde.

HP Dragonfly Folio G3
HP Dragonfly Folio G3

HP Dragonfly Folio G3 combină productivitatea unui laptop cu confortul unei tablete într-un singur dispozitiv.

HP Dragonfly Folio G3 dispune de un HP Dragonfly Folio Pen. Stiloul se atașează magnetic la dispozitiv, are trei butoane programabile și se poate încărca wireless complet în 30 de minute. Utilizatorii pot folosi stiloul pe ecranul HP Dragonfly Folio pentru a scrie sau schița pe un ecran secundar conectat cu HP Indirect Inking. 

Consolidat cu HP Presence, HP Dragonfly Folio G3 oferă funcții de colaborare pentru experiențe mai productive și mai atractive în timpul videoconferințelor. Camera de 8MP asigură o imagine naturală, iar unghiul de vizualizare de 100 de grade facilitează accesul în întâlnire al unui colaborator. HP Auto Frame permite utilizatorului să stea în picioare, să se relaxeze sau să se deplaseze prin încăpere, o funcție utilă în zilele cu multe întâlniri online. HP Dynamic Voice Leveling ajustează automat volumul vocii, indiferent dacă utilizatorii se află aproape sau departe de microfon. Atunci când lucrează de la distanță, utilizatorii pot ignora zgomotele de fundal grație funcției bazate pe inteligență artificială care filtrează suntele. Pentru un plus de securitate, HP Privacy Camera permite utilizatorilor să dezactiveze camera web prin simpla atingere a unui buton.

HP Dragonfly Folio G3 conține magneziu și aluminiu reciclate și materiale plastice recuperate din apropierea oceanelor.

Echipat de Intel vPro® cu procesoare Intel® Core™ din generația a 12-a, HP Dragonfly Folio G3 poate gestiona cu ușurință proiectele care necesită resurse importante și aplicațiile de business solicitante. Pentru performanțe sporite, dispune de memorie actualizată cu LPDDR5 de până la 32 GB și spațiu de stocare de până la 2TB.  O nouă soluție termică optimizează performanța PC-ului fără a adăuga greutate sau grosime semnificative. Noua funcție HP Auto Screen Dimming ajută la conservarea bateriei.

HP Wolf Security for Business oferă protecție împotriva malware și acțiunilor de hacking, în timp ce noul firmware asigură o reducere cu 50% a timpului de actualizare și permite utilizatorilor să continue să lucreze în timpul actualizărilor BIOS și firmware. HP Privacy Alert îi avertizează pe utilizatori când altcineva are acces la ecran, astfel încât să poată activa rapid funcția opțională HP Sure View pentru a estompa imaginea.

Noul studio de acasă – HP 34″ All-in-One Desktop PC

Combinând o tehnologie puternică și ușor de utilizat cu un design impresionant, noul HP 34″ All-in-One Desktop PC oferă experiența unui studio, cu suport pentru fluxuri video duble și comutarea camerei, astfel încât pe ecran să apară în același timp și utilizatorul, și proiectul prezentat.

HP 34 inch All in One Desktop PC
HP 34 inch All in One Desktop PC

HP 34” All-in-One Desktop PC permite utilizatorilor să mute camera detașabilă, magnetică, de 16 MP în mai multe poziții pentru a găsi cel mai bun unghi. Utilizatorii pot chiar îndrepta camera spre birou, astfel încât să poată arăta notițele scrise de mână sau documente, în timpul apelurilor video. Camera de înaltă rezoluție, împreună cu noul software HP Keystone Correction, va corecta automat imaginea din feed-ul camerei, pentru a avea o imagine digitală clară. Funcția HP Be Right Back permite schimbarea feed-ul video cu o imagine statică.

O a doua cameră detașabilă opțională poate fi instalată pe HP 34″ All-in-One Desktop PC.

HP 34” All-in-One Desktop PC oferă o experiență captivantă cu un ecran 5K cu diagonala de 34”și cu aspect ratio 21:9. Utilizatorii pot experimenta o imagine mai profundă și culori vibrante cu un afișaj 5K WUHD (5120×2160) și pot reduce expunerea la lumină albastră cu ajutorul HP Eye Ease certificat TÜV. Fiind cel mai puternic PC All-in-One comercial din lume, utilizatorii pot aborda proiecte mari, folosind mai multe aplicații, grație procesoarelor Intel® din generația a 12-a și plăcii grafice NVIDIA® GeForce RTX™. PC-ul are un spațiu de stocare și memorie upgradabilă de până la 128 GB DDR5.

HP Z32k G3 4K USB-C Display

HP Z32k G3 4K USB-C, primul ecran IPS Black din lume cu tehnologie Thunderbolt™ 4, le permite creatorilor să își maximizeze potențialul. 99% dintre profesioniștii din domeniul creativ și 90% dintre utilizatorii experimentați consideră că acuratețea culorilor este foarte importantă atunci când achiziționează un monitor. Cel mai recent monitor este dotat cu tehnologia IPS Black panel, ceea ce înseamnă un negru profund, culori mai vibrante și suport pentru 98% din gama de culori P3, totul la rezoluție 4K.  De asemenea, utilizatorii au posibilitatea de a conecta un al doilea monitor 4K printr-un singur cablu.

HP Z32k G3 4K USB C Display
HP Z32k G3 4K USB C Display

HP Z32k G3 4K USB-C Display – prin intermediul unei singure conexiuni Thunderbolt™ 4, monitorul oferă rezoluție 4K și rată de refresh de 60 Hz, dar și transfer de date și internet de mare viteză și încărcare până la 100 W, fără a compromite viteza sau eficiența.

Noua perspectivă asupra muncii hibride – HP 965 4K Streaming Webcam

HP 965 4K Streaming Webcam le permite utilizatorilor să transmită o imagine autentică. Îmbunătățită cu HP Presence, camera web oferă o rezoluție de până la 4K, funcție de încadrare a feței bazată pe AI, de autofocalizare și de reglare a luminii slabe și obiectiv de 18 mm F2.0. Este certificată Zoom, grație tehnologiilor concepute pentru a funcționa perfect cu acest program.

HP 965 4K Streaming Webcam
HP 965 4K Streaming Webcam

Centrul de accesorii HP, disponibil în Microsoft Store, le permite utilizatorilor să își personalizeze imaginea, să activeze funcțiile AI, să selecteze rezoluția, să utilizeze Keystone Correction și să aleagă între un câmp vizual de 78°, 90° sau 100°. Utilizatorii pot obține unghiul perfect cu rotire de 360° și înclinare de 90°.

HP Proactive Insights

HP Proactive Insights oferă echipelor IT informații utile pentru a ajuta la optimizarea experienței angajaților în raport cu dispozitivele pe care le folosesc. Având în vedere că mulți clienți plănuiesc să facă upgrade la Windows 11, echipele IT sau partenerii de distribuție care gestionează acest proces pot rula o evaluare a pregătirii pentru Windows 11, pentru a planifica și implementa o strategie bazată pe informații concrete.

Disponibilitate

  • HP Dragonfly Folio G3 va fi disponibil începând cu luna noiembrie.
  • HP 34″ AiO Desktop PC va fi disponibil începând cu luna noiembrie.
  • HP Z32k G3 4K USB-C Display va fi disponibil începând cu luna noiembrie.
  • HP 965 4K Streaming Webcam va fi disponibilă începând cu luna noiembrie.
  • HP Proactive Insights este disponibil clienților și partenerilor de distribuție ca soluție de sine stătătoare sau prin intermediul HP Device as a Service.

Lasă un răspuns