You are currently viewing Noi imagini și zvonuri legate de PS5
ps5 concept

Noi imagini și zvonuri legate de PS5

Dacă la sfârșitul anului trecut primele imagini cu PlayStation 5 arătau un design nu tocmai plăcut pentru viitoare generație a consolei de la Sony, acum au apărut noi imagini, cu un design mai… ”normal”.

Noul design PlayStation 5

O imagine ce se pretinde a fi o captură de ecran din meniul viitoarei console a fost încărcată pe site-ul SlashLeaks.

Sony PlayStation 5 User Interface

Meniul consolei (din imaginea de mai sus) arată mai bine decât o altă imagine publicată cu circa o săptămână în urmă.

Aplicații precum PlayStation Store și browser-ul web, dar și culorile folosite în interfața grafică, îi dă acesteia un aspect mai aranjat.

Cu toate acestea, aceasta s-ar putea să nu fie varianta finală a interfeței grafice a consolei PS5, ci doar un alt fals.

Într-un video, ce a fost încărcat pe YouTube, se arăta procesul de bootare al consolei PS5, însă ulterior administratorul canalului de YouTube, a recunoscut că acel clip a fost un fals, în încercarea sa de a face un experiment social legat de interesul pentru viitoarea consolă.

Într-un alt articol despre PS5, de pe site-ul 4channel, apar informații din interior, legate de o posibilă lansare pe 30 Octombrie și un preț de referință de 500$.

De asemenea, se vorbește în acel articol despre o variantă a consolei cu SSD de 2 TB, dar și despre evenimentul de prezentare a PS5, ce ar urma să aibă loc pe 5 Februarie.

Această dată pare a fi puțin probabilă, ceea ce poate însemna că și această știre ar putea fi falsă.

Lasă un răspuns