You are currently viewing Netflix oferă abonament gratuit în Kenya
netflix logo

Netflix oferă abonament gratuit în Kenya

Astăzi, lansăm un plan gratuit care permite oamenilor să se bucure de Netflix fără reclame pe telefoanele mobile Android din Kenya. Când vă înregistrați, nu sunt necesare informații de plată. Tot ce trebuie să faceți este să vă introduceți adresa de e-mail, să confirmați că aveți 18 ani sau peste și să creați o parolă, anunță platforma de stremaing.

Apoi, poți să te așezi și să vizionezi multe dintre cele mai populare seriale și filme Netflix, precum și să te bucuri de recomandările noastre personalizate, de controlul parental și de profilurile (inclusiv pentru copii).

Dacă nu ați vizionat niciodată Netflix până acum – și mulți oameni din Kenya nu au vizionat – aceasta este o modalitate excelentă de a experimenta serviciul nostru. Și dacă vă place ceea ce vedeți, este ușor să faceți upgrade la unul dintre planurile noastre plătite, astfel încât să vă puteți bucura de catalogul nostru complet și pe televizor sau laptop.

Planul gratuit va începe să fie lansat în Kenya astăzi și va continua în următoarele câteva săptămâni. Sperăm că este o potrivire grozavă și că mulți dintre cei care încearcă planul nostru gratuit iubesc Netflix atât de mult încât, în timp, trec la un abonament complet.

Lasă un răspuns