You are currently viewing Netflix ieftinește prețul abonamentului în România
netflix logo

Netflix ieftinește prețul abonamentului în România

Prețul abonamentului de bază (basic) al Netflix pentru România va fi redus de la 7,99 euro la 4,99 euro începând de luni, 13 februarie.

„Scopul este unul simplu: să oferim o mare varietate de seriale și filme de calitate, alese cu atenție pentru membrii Netflix. Deci, indiferent de starea de spirit sau de gusturile abonaților, fiecare poate găsi ceva potrivit”

afirmă Netflix într-un comunicat

Noul preț al abonamentului va intra în vigoare de luni la ora 20:00 iar membrii noi care se înscriu vor vedea noul preț al abonamentului de bază imediat, începând de astăzi.

Clienții existenți ai platformei de streaming vor vedea modificarea în săptămânile următoare, de la următoarea factură. Aceștia vor fi notificați prin e-mail, precum și în cadrul aplicației Netflix cu 30 de zile înainte ca noul preț să li se aplice.

Momentul exact va depinde de ciclul de facturare al fiecărui abonat.

Ce va oferi noul abonament de bază Netflix, ce va costa 4.99 euro?

Pentru clienții ce s-au abonat la acest pachet de bază Netflix oferă posibilitatea urmăririi tuturor filmelor și serialelor sale pe un dispozitiv la rezoluție HD. Spre deosebire de alte piețe, în România pachetul basic nu include reclame.

De asemenea, clienții ce plătesc pachetul de bază pot descărca filme și seriale pentru a se putea uita la ele când nu sunt conectați la internet, prin intermediul aplicației Netflix ce poate fi instalată pe desktop/laptop sau un dispozitiv mobil.
Prețul pentru celelalte două tipuri de abonamente ale Netflix, cel standard și premium, va rămâne însă neschimbat pentru clienții din România, urmând a fi în continuare de 9,99 euro, respectiv 11,99 euro pe lună.

Pachetul standard permite urmărirea producțiilor Netflix pe două dispozitive concomitent la rezoluție Full HD, în timp ce cel premium oferă posibilitatea urmăririi filmelor și serialelor pe 4 dispozitive în același timp, mergând până la o rezoluție Ultra HD.

Lasă un răspuns