You are currently viewing Microsoft pregătește lansarea Windows 365 pentru publicul larg
download the official windows 11 wallpaper scaled

Microsoft pregătește lansarea Windows 365 pentru publicul larg

La aproape 2 ani de la lansarea Windows 365 pentru companii, Microsoft pregătește lansarea Windows-ului în cloud pentru publicul larg.

Potrivit documentelor interne redactate publicate ca parte a bătăliei juridice a Microsoft cu Comisia Federală pentru Comerț pentru achiziționarea Activision Blizzard, Windows 11 s-ar putea îndrepta în curând către cloud pentru mai mulți utilizatori. În timp ce Microsoft oferă deja acest serviciu pentru utilizatorii întreprinderilor, numit Windows 365, documentele arată că firma de la Redmond intenționează să pună Windows în cloud și pentru consumatori. Asta înseamnă că, în curând, există șansa să poți transmite și să folosești Windows 11 pe orice dispozitiv pe care îl deții.

Documentul menționează în pagina 30, în secțiunea „Modern Life strategy and priorities” ca parte a obiectivelor sale pentru anul fiscal 2022 planul de a „crește numărul de PC-uri în cloud cu Windows 365”, iar în pagina 39 detaliază planurile: „construit pe Windows 365 pentru a activa un sistem de operare Windows complet transmis din cloud pe orice dispozitiv.”

Poate cel mai interesant aspect, totuși, este că Microsoft menționează că dorește „să folosească puterea cloud-ului și a clientului pentru a permite servicii îmbunătățite bazate pe inteligență artificială și roaming complet al experienței digitale a oamenilor”. Acest lucru indică anumite lucruri pe care Microsoft le-a realizat deja cu Windows 365, cum ar fi integrarea cu Task View în Windows 11 sau Windows 365 Boot pentru a lansa computere în cloud imediat ce vă conectați la un computer cu Windows.

Mai multe detalii despre ce oferă și cât costă serviciul pentru companii, găsiți aici.

Lasă un răspuns