You are currently viewing Microsoft lansează Xbox Series S cu SSD de 1 TB
Xbox One S All Digital Edition

Microsoft lansează Xbox Series S cu SSD de 1 TB

Microsoft a lansat recent un nou model de Xbox Series S, cu o capacitate de stocare de 1TB, disponibil într-o nouă opțiune de culoare, Carbon Black. Acest model este disponibil pentru cumpărare online pe Amazon și în magazinul Microsoft, oferind mai mult spațiu de stocare pentru jocurile digitale, deoarece modelul S nu are unitate optică.

Noul model Xbox Series S 1TB vine cu o serie de caracteristici noi și îmbunătățiri față de modelele anterioare. În primul rând, acesta oferă mai mult spațiu de stocare, ceea ce este esențial pentru jucătorii care preferă să descarce jocuri digitale. Modelul anterior avea doar 512 GB de spațiu de stocare, ceea ce înseamnă că jucătorii puteau instala doar trei sau patru jocuri de top în același timp. Cu noul model de 1TB, jucătorii vor putea instala până la șapte sau opt jocuri, în funcție de dimensiunea acestora.

În plus, noul model este fabricat din materiale reciclate, ceea ce îl face mai prietenos cu mediul. Microsoft continuă astfel trendul început cu modelele S Series din 2021.

Prețul noului model Xbox Series S 1TB este de 350 de dolari, ceea ce îl face mai accesibil decât modelul Series X, care vine cu unitate optică și suport pentru rezoluție mai mare.

Noul model Xbox Series S 1TB este o opțiune excelentă pentru jucătorii care preferă jocurile digitale și sunt în căutarea unei console cu mai mult spațiu de stocare. Cu un design prietenos cu mediul și un preț accesibil, acesta este cu siguranță o alegere bună pentru cei care doresc să își îmbunătățească experiența de joc.

Lasă un răspuns