You are currently viewing Microsoft a anunțat data de lansare a Windows 12

Microsoft a anunțat data de lansare a Windows 12

Am auzit multe zvonuri despre Windows 12 anul acesta. Deși Microsoft nu i-a confirmat oficial existența, au existat mai multe indicii care indică dezvoltarea sa.

Unul dintre indicii a venit la conferința pentru dezvoltatori Build 2023 sub forma unei capturi de ecran video care face referire la „următoarea generație” de Windows. Se presupune că se referă la Windows 12 și, sperăm, nu la un Windows 11 complet bazat pe cloud.

Microsoft s-a referit, de asemenea, la „Next Valley Prototype Design”, despre care se zvonește că este un nume de cod pentru următoarea generație de Windows.

Microsoft a tachinat din greșeală o versiune a sistemului său de operare cu o bară de activități plutitoare la conferința Ignite 2023 a companiei. Se crede că face parte din testarea internă care explorează noi modificări de design pentru viitorul Windows.

Potrivit speculațiilor, Microsoft intenționează să lanseze Windows 12 în al treilea trimestru din 2024, urmat de o lansare pentru publicul larg în 2025, similar cu ceea ce a făcut cu Windows 11 în 2021.

Lasă un răspuns